jobb över öronen

Vilken arbetsdag det var i tisdags. Först en heldag på kontoret för att förbereda inför den efterlängtade markägarträffen som jag hade i Ånnaboda på kvällen. Arbetsdagen höll alltså i sig till kl 20 på kvällen då jag kunde åka hem från bergen.
Kl 21 skulle jag börja ploga snö. Det gick jättebra till kl 03 innan jag började känna av tröttheten och vid kl 04-04:30 var jag så pass trött att jag stundtals var trafikfarlig. Det är märkligt hur kroppen funkar alltså för när hjärnan blir så trött så är det som en fylla ungefär. Närminnet och reaktionerna är inte på topp. Som tur var skedde inga missöden och jag lyssnade vidare på historien om Djingis Kaahn. Strax efter kl 06 var jag hemma och däckade i soffan.
 
Det är fasen slitsamt att jobba med snö och alla klagar ändå på att det är dåligt röjt i stan. Vi ska ut tidigare, jämt och vi skall inte märkas eller höras. Tacksamt jobb man har :-)
Belöningen kommer dock snart då jag har 3 veckors betald ledighet att ta ut. Blir fina träningsläger i mars :-)
 
Gårdagen blev därför ganska loj och konstig. Jag sov väl till kl 12 och klev upp och åt lunch som frukost. Gjorde lite ärenden på stan innan jag hämtade Nora lite tidigare från dagis eftersom jag knappt träffat henne dagen innan. Fjäskade för henne genom att köpa henne en ny pulka. Hon fick ju en i julklapp men den är redan utsliten i botten. Tur dom där plastsakerna är billiga.
 
Hade ju tänkt att träna igår men det var ju innan jag visste om snöröjningen så med ett så slitet psyke somande jag först med Nora kl 18:30, vaknade strax innan kl 20, borstade tänderna och gick och lade mig 20:30 igen.
Känner mig hyffsat pigg idag.
 
Natten till imorgon sänds intervjun med Lance. Kl 3 inatt på Discovery. Funderar på att lägga mig tidigt även ikväll för att kanske se den. Misstänker att jag bara kommer sitta och bli förbannad och upprörd MEN samtidigt hoppas jag på fler erkännande och att han nu inte blir halvärlig och bara erkänner sina egna misstag utan nu löper hela linan ut och sätter dit så många andra som möjligt. Då tänker jag inte på cyklister utan WADA-folk, UCI-folk m.fl.
 
Tänker ni på vad ni skulle göra om ni heltplötsligt vann så där sjukt mkt pengar? Alltså inte 2-3 miljoner för det kan man ju lätt shoppa upp på bil & hus mm utan kanske mer åt 10 miljoner och uppåt. 
Jag har flera lockande idèer och en av dom skulle nog innehålla spelningar av band som Sabaton och kanske nåt band likt Eluveitie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback