hård utgång; dubbla pass

Ja medans vissa kör både dubbla och trippla pass dagligen så är iaf jag nöjd med gårdagens dubbla träningspass.
 
Pass1
Innan vi checkade ut från vår härliga stuga i Ånnaboda så joggade jag till storstenshöjden där de preparerade backarna hade perfekt konsistens för att springa i. Bra grepp utan att vara fruset och hårt. Om man kom utanför det pistade området var det dock sjukt mjukt och man sjönk ner i snön.
Jag sprang 4 intervaller, 2 på norra sidan och två på den södra. Trots att backarna öppnade precis när jag kom dit så såg jag inte till en enda slalomåkare. Tråkigt då det faktiskt är riktigt bra och fina backar. Jag har nog aldrig varit där vintertid vad jag kan minnas och blev riktigt imponerad. Hela området verkade större än vad man har sett på sommaren.
7,25 km fick jag ihop. Hade gärna sprungit mer men tiden sparng oxå iväg och 200 klättrade höjdmeter är inte mkt att skryta om men jag hann inte mer för det skulle ju ätas lunch, städas och checkas ur stugan.
 
Pass 2
Då jag är 100% frisk och det var mycket ledig tid kvar av dagen var det lika bra att klämma in ett pass till men denna gång på trainern.
Blev till filmen angels som innehåller 3 klättringar men jag skippade att luras med i alla attackerna som sker hela tiden av Contador och Voeckler m.fl.
Svettig och nöjd klev jag av och nattade Nora. Såg Agnetas nyårskarameller på tv4 innan jag själv somnade i soffan.
 
God fortsättning

Kommentarer
Postat av: Katja

Låter som helt ok svettiga pass! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback