Etapp 4 på Tour of Sufferlandrian

J-a-g ä-r s-l-i-t-e-n!!
Den muskulära tröttheten är väl okej. Jag går liksom inte omkring och släpar benen efter mig och har inga större känningar av piriformis som kändes jäkligt ordentligt igår kväll.
Jag är heller inte så sliten så jag märker av särskilt många andra symptom som humör, livslust/glädje eller så utan det var mest den fysiska insatsen kontra pulsen idag som gav besked om att jag är rätt sliten av alla högintensiva pass.
Dagens etapp
det var ju 5 x 4 min högintensivt som stod på schemat och som sig bör så brukar pulsen inte vara högst på den första intervallen. Det var den inte idag utan var runt 89% av max på slutet av den. Sen gick det bättre men jag slet rätt bra under intervallerna och försökte verkligen spurta när det bads om det men jag tror jag toppade på 91-92% ändå och detta pass brukar lätt kunna ge 95-96%. Små skillnader kanske men tecknet var ganska tydligt tycker jag.
Snittwatten idag blev 222 w och om man skall tolka siffrorna under intervallerna så är det ingen glädjemätare jag har iaf.
 
Imorgon står följande, rätt sköna teapp på tur.
 
Har kört den 2 ggr innan men jag får mindre än 24 h återhämtning tills det är dax för jag har tid på sjukhuset imorgon eftermiddag. Som alla stora cyklister skall jag sätta in en nål i armvecket under en Tour :-)
Skämt o sido skall jag lämna plasma på blodcentralen och jag vet ju hur det går att träna efter jag har varit där. Urkass!
 
Jag släppte lös plånboken lite idag. Gått o varit lite sugen på ett kompletterande plagg till längre traillöpning eller som extra plagg vid uppvärmning/nervärmning mm. Började kolla på naturkompaniet, hittade en jacka från Patagonia som kostade ca 2100kr. Tur att den inte fanns i min storlek för den verkade bra. Gick in på Outdoor extreme som ligger längs huvudstråket hem. Där fick jag för en tid sedan grymt pris på ett tunt skalplagg. Nu fick jag strålande hjälp och istället för 1890 kr fick jag med mig denna hem för 1300kr och dessutom ett par ullstrumpor till Nora
Man kan dessutom knöla ihop den för att få plats i camelbacken
 
 
Nu är denna bild från google men jag tyckte min blev mindre än så där när jag packade ihop den.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback