en jobbig dag blev förjävlig

Ingen lust just nu. Inte till nåt. Möjligen till att träna men det tänker jag skita i oxå. Kan inte starta upp trainern så här kl 21 tycker jag. Möjligen skulle jag ge mig ut och jogga men kroppsligt vore det nog bäst att sova.
 
Har vabbat idag. Bara det är ju tråkigt och Nora har varit riktigt jobbig/krävande/sjuk idag så det har varit påfrestande. Dagens bästa stund var mellan kl 15:30 och 17:20 för då sov vi båda två.
Jag kör efter devisen att om ungen är ordentligt sjuk så får hon äta vad hon vill bara hon får i sig energi. Då hon inte har ätit särskilt mkt sedan igår eftermiddag så hittade jag lite chokladpudding här hemma som jag vispade ihop. Vi brukar vara ganska hårda på att inte ge henne socker men det sket jag i idag. Blev dock förvånad över att hon inte ville ha det söta bajsliknande. Kanske var det just pga den liknelsen :-)
 
Dagssummering:
Toksjuk Nora som inte vill äta.
Allmänt mycket grinande och inget har fungerat särskilt länge som underhållning.
Inom 30 min ritade hon på väggen, skvätte nyponsoppa lite här och där med en drickflaska samt kastade den i toan när jag reste mig efter jag gjort både 1 och 2 och inte hann stänga locket tillräckligt fort.
Vi hittar inte nycklarna till bilen nu ikväll och dess rattkrycka och ikväll skulle den flyttas pga datumparkering.
(vi hade extranyckel till bilen iaf)
 
Igår snoddes barnvagnen.
Utebliven träning idag.
 
Positivt
Är fortfarande frisk iaf...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback