Distanspass & minttryffel

Varför tar jag så lite bilder? Har ju en hyffsat modern telefon och den är oftast med mig oxå. Som idag t.ex när jag och klubbens starka ungdom körde distans så kunde jag ha fotat nåt men icke!
 
Vi startade kl 9:30 idag och han säger ju aldrig nej när man frågar om honom om han vill med och träna. Han tränar definitivt mer än mig så jag var beredd att få ligga en del på rulle men så blev det inte. Körde vi inte brevid varandra så låg han mest bakom mig. Första gången han inte låg kvar där bakom utan var nästan 100 meter bakom mig blev jag mäktigt förvånad men han blev trött idag. Riktigt trött. Det medförde att den planerade fika-lösa träningsturen trots allt fick en fika i Kumla. Sveas Bageri är rätt bra alltså :-) Särskilt när man har kalla fötter och trötta ben.
 
 
 
 
Vi körde Mellringe, Frösvidal, Garphyttan, Lanna, Fjugesta, Åbytorp, Kumla sen mosåsvägen hem.
Jag hade dubbat fram och bitvis hade det varit fint med dubbar bak oxå. Asfalten ser ren o torr ut men ibland så flyttar sig bakhjulet i sidled. Kanske borde byta bakdäck tills onsdagens distanspass.
 
Känslan i kroppen idag var riktigt bra. Kände mig inte urstak och njöt inte av att vara starkare än ungdomen men jag gillade känslan av att vara inne i en träningsperiod. Jag vet att den är tillfällig men jag njöt iaf. Det händer ju faan inget på vågen men jag uppskattar att få vara frisk och gör vad jag kan för att ta vara på det.
 
På eftermiddagen gjorde vi stan. Finns ju inga pengar att handla för men jag unnande mig några minttryffelsvampar som skall sköljas ner med kaffe nu :-)
 
Imorgon är en stor dag
Sara skall på anställningsintervju!!!!!! 
Innan det så skall vi till Storstenshöjden och springa intervaller, Sara o jag. Nora får ju gå 15 h på dagis så då skall vi ha kvalitètstid ihop. Intervaller :-)
Skall försöka ta några bilder för er skull.
 
Får se om jag orkar köra ytterligare några intervaller på spinningcykel senare på kvällen då jag ändå skall till klubbstugan på möte.
Passar på att träna hårt o mycket denna vecka när man ändå är frisk.
 
SEMESTER!
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Att vågen står still kanske beror på att du gillar att fika så mkt ;) Nästa gång ni kommer hit blir det ingen morotskaka utan varsin morot istället :)
Härligt med så mkt träning!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback