Angels & MILF

Idag när jag trött och eftersvettig kom hem från träningen möttes jag av två unga nyduschade tjejer i hallen. Den äldre utav dom sa med brett leende: "Jag är bjuden på fest ikväll!" 
-" Det är väl av en massa killar så glad som du är" svarade jag. Hon påstod att det var en tjejefest så nu sitter jag ensam här medans min snygga sambo är iväg med likasinnade.
 

Igår var det en vilodag men det blev ändå ca 5 km joggande. Inget direkt tränande men ändå inget stillasittande. Sprang iväg och lämnade lite listor till SISU och postade några brev.
 
Idag däremot så hade vi ett besök hos Saras kusin inbokat vid 11-tiden och för att kroppen inte skulle bli bortskämd och vänja sig vid så mycket vila så var det väl lika bra att klämma in dubbla pass även idag.
Pass 1
kort, intensivt löppass. Blev ca 6 km där ca 3,5 utav dom blev i tävlingsfart. Ingen fart att skryta om men så var det isiga vägar med ett varierande tjockt snölager på. Det tog ca 14 min och pulsen snittade på ca 89% av max. Farten i de 3,5 km var 4:13min/km vilket kändes pinsamt lågt även med det underlaget. Har definitivt tappat klivet i löpningen.
 
Pass2

Vi trampade för andra gången i klubbstugan till storskärm. Några avhopp i sista stund gjorde att vi tlll slut var 8 st som satt där och körde till Angels.
 
 
Uppvärmning, 5 st en-minuters intervaller över tröskel, 5 st under tröskel. Over/under-intervaller alltså.
Sen följdes det av 3 st klättringar med sjukt många attacker så att hålla pulsen nere på tröskelpuls är skitsvårt för man dras liksom med. Satt dessutom med en klubbkompis som hörs ganska tydligt när han närmar sig hög ventilation/puls och det triggar ju mig för inte kan man sitta och fis-åka när någon brevid jobbar arslet av sig.
Appropå fis # 1: När intervall nr 1 höll på att ta slut så hörde ett tydligt och högt pysljud i ca 1,5 sekund. Jag fick punka! Bara att räcka upp handen, sjunka genom fältet och invänta servicebilen :-)
Det var som tur var på framhjulet så jag kunde fullfölja passet ändå men det var oväntat att få punka på framhjulet när det bara stod still i sin ställning
 
Appropå fis #2: Igår morse när jag och Nora precis hade vaknat men låg kvar i vår dubbelsäng så skulle Nora sätta sin mun mot Saras överarm och göra sånna här pruttljud. Ni vet att man blåser ut luft med munnen så låter, ni fattar.
När hon gör det så pruttar hon visst samtidigt och jag skrattar till. Nora lyfter huvudet och tittar på mig. Pruttar sen igen (inte med munnen) och jag skrattar mera. Nora klämmer även snabbt fram en tredje något längre prutt och Ola skrattar ännu mer.
 
Så sköter jag min barnuppfostran. Frågor på det?
Blir bra det här.
 

Kommentarer
Postat av: Katja

Grr, porrigt med svettig klubbstuga. Undrar varför vi inte kör sån verksamhet i våran klubblokal. Måste genast ta det med ledningen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback