Touren klar, nu väntas sjukdom

Ja igår blev det onödigt hårt.
Pass 1
Då det närmar sig IceBug Winterrun så hade vi igår en guidad tur av 10kmbanan. Jag fick med mig en kille som tyckte 5-fart lät bra. Jag tänkte för mig själv att 5-fart blir bra :-) Tillfälligt glömde jag bort att jag hade kört Tour of Sufferlandrian i 8 dagar och att jag inte sprungit på ca 1,5 vecka.
Killen var stark och jag är ju van att slita så vi körde milen på 47 min.
Inte mycket mer att orda om utan med trötta ben cyklade jag hemåt. När jag cykla dit o hem hade jag på mig min nyköpta jacka. Den var jäkla go! Under passet låg den nerknölad i camelbacken.
Det var en strålande vinterdag så det var massor av folk ute. Efter duschen hemma så gick vi till svampen och tog en fika bara för att få i oss lite mer D-vitamin (o fikabröd förstås)
 
Pass 2
Hade tänkt att defilera in i mål på touren men det blev nåt annat. Benen värkte lite sen löpningen och ca 15 min in i passet var jag så låg på motivation och energi. Ropade efter langning (sara) och fick ett glas juice. Piggnade till och resten av passet gick rätt så bra.
Snittade ca 220watt och 88 i kadens. Puls vet jag inte men det har varit ganska lika.
 
Summering Tour of Sufferlandrain
 


Vet inte riktigt varför jag nappade på det här men så här i efterhand så har det varit ganska kul. Jag har till 99% kört filmerna som de är tänkta att köra. Som hårda, strukturerade intervallpass. Läste på happymtb.org att det var nån som körde de korta intervaller på 90-92& av FTP. Hoppas det var en felskrivning för då jäklar kör man safe alltså. Tror det var samma pass som jag körde dom på 165% av FTP men visst jag har borrat ner huvet och kört kan man ju säga.
Skulle jag köra Touren igen? Ja förmodligen men jag är inte sugen just nu :-) Kanske skulle man lägga in en vilodag i den för så många pass med attacker, spurter mm sätter sig i benmusklerna. Just idag beror iofs känslan mycket på löpningen oxå men ändå.
För er som brukar köra trainer och stirra in i väggen eller någon film så kan jag rekommendera er att besöka www.thesufferfest.com och kolla in under "videos". De är rätt billiga jämfört med att köpa många andra cyklingsvideos. 
 
Idag och imorgon blir det vila och har jag otur blir det ännu längre för redan igår kväll kände jag små små signaler i halsen. Något mer idag men inte så mycket så jag kan kalla mig sjuk. Inte än iaf. 
Det vore väl ett under om jag skulle klara mig undan dagisbacillerna hela vintern men det är knappast troligt. Vore nästan okej nu med en frånvaro från träningen för jag har ju ca 3 veckors ledighet att ta ut innan maj-månad så träna hinner jag nog. Oj dom där orden ångrar jag snart.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback