Ny favorit. 4x4 :-)

Vilken högintensiv vecka detta kommer att blir om man ser lördag till lördag.
Lör: maxtest
sön: skidtävling max 10 min
mån: vila
Tis: 4x4min tc
ons: 5x4min rodd
tors: 4x4min tc
 
Fredag, imorgon är det 1,8 km löpning,max när det är företagsstaffett i stadsparken. Så om det inte slutar med muskelbristning så blir det väl ca knappa 8 min med hög puls och med lite tur får jag springa två sträckor pga avhopp för då blir det liksom mer värt ur träningssynpunkt :-)
 
Nu när jag är inne i ett bra flow med träning så funderar jag på om man skall ösa på med ett eller två högintensiva pass på lördag oxå eller om det är precis de man INTE skall göra. Borde väl vila men samtidigt blir det ju en lugn söndag.
Nåja en eventuell muskelbristning imorgon får avgöra :-)
 
Gårdagens intervaller avverkades på friskis där jag körde 3 intervaller på 260 watt men fick sänka 10 enheter på dom två sista. Pulsen låg jättefint runt 93-94% i dom 4 sista intervallerna. Nöjd.
 
Idag blev det en så kallad snabbis i klubbstugan direkt efter jobbet efter som jag skulle handla efter passet och hinna med att träffa Nora innan hon somnade för kvällen.
Jag körde ännu ett 4x4 men lite mindre vikt på korgen och något högre kadens än sist. (små skillnader men dock) Hade inte tokfräscha ben direkt för det märktes på intervall nr 2. I intervall försökte jag tänka på Jens Voight`s klassiska uttryck " shut up legs" men det blev en minipause mitt i på ca 20 sekunder vilket direkt syntes på pulskurvan. Tog 5 min vila inför den sista 4an men det räckte inte idag. Blev en minipause även där men den begränsade jag till 15 sekunder. Pulssnittet på dom två intervallerna blev på ca 89% men med okej watt. Ett tecken på lite slitenhet va? Fast jag vet inte..Dålig dagsform säger vi :-)
 
Är det king eller kass med att jag äntligen lärt mig få in pulskurvorna här?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback