Expert på att dra mig röd!

En snabb blogg nu innan vi skall iväg och vara funktionärer till Icebug winterrun.
 
Igår var det företagsstaffett men eftersom det bara vra jag som hade dragit mitt strå till stacken på det ideella planet så fanns det 3 lag från Trädgårdstjänst på plats + ett mixlag för att vi skulle få nåt motstånd.
Jag var startman för mitt lag ihop med jobbarkompismats och min kollega Martin. Mats agerade Petter Nortug och låg bakom och stressade mig duktigt i de 1800 metrarna som varje sträcka var. Kort men samtidigt kändes det långt när man går för fullt. "Nortug" kom skjuten som en raket när det var 100 meter kvar och jag kunde absolut inte svara på det men vi växlade över med 2 sekunders skillnad. Jag blev imponerad av vår tid. 6:13 på Mats och 6:15 på mig på 1,8 km är väl hyffsat när det var flera skarpa kurvor och halt underlag??
Pulsen imponerade oxå :-) 4 minuter mellan 95-100% av maxpuls :-)
 
Märkte sista att jag kan ladda upp breda bilder här på bloggen i redigeringsläget men som sedan inte syns för de kapas i högerkant när jag publicerar. Får se om detta funkar nu då....
 
Blir nog vila idag då jag känner aningens mer i halsen. Ja alltså det är nåt jättelite som jag känt hela veckan. Ibland. Ungefär som man skulle ha en liten bit av ett popcorn sitta fast långt bak i gommen/halsen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback