3 träningsläger eller fler

Igår jobbade med att ploga snö mellan 06:30 till kl 15:15. SEn åkte jag hem och sov för att återuppta samma arbetsuppgifter kl 21 till 05:30 imorse.
Har väl sovit några timmar nu på morgonen men kroppen skiftar ju inte dygnsrytm så fort så det är nog bättre att lägga sig tidigt ikväll.
 
Då all denna snöröjning ger ganska mycket övertid så har jag snart 3 lediga veckor att se fram emot. V.10, V.12 och V.14. Siktar på att kunna köra ganska mycket träning dessa veckor men oxå passa på att hitta på roliga saker med Nora. Kanske testar vi nya Djupadalsbadet i Kumla :-)
 
Sen utöver de 3 veckorna så funderar jag på ett kortare löparläger i sommar. Hade tänkt ett i början av Juni men nu finns det ett alternativ till i juni. Båda två är i jämtland men det sistnämda i Sylarna och där har jag inte varit någongång. Det första lägret är vid Edsåsen där AXA fjällmarathon startar så där känner jag ju igen mig lite. Vore kul att prova nåt nytt och dessutom är ju min lilla idol Emelie Forsberg med på det i Sylarna. Får se vad ekonomin säger.
 
Jag funderar på att gå och köpa mig ett träningskort på friskis nu. Eller återuppta träningen där skulle man kunna säga. Kort har jag ju men det har gått ut. Kände lite i halsen inatt när jag plogade men inget nu. Hoppas kroppen klarade av att mota bort det onda. Angående träningen så blir det bara lite samvetsträning och inget av det hårdare slaget men jag behöver aktivera mig känner jag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback