Världens längsta dag

Ja julafton alltså. Visst tycker man om julafton för alla har vi väl varit barn och presenter i överflöd och man äter massa onyttig mat osv men de senaste åren har detta kombinerats med att dagen varit jättelång.
Men om vi håller oss kvar vid presenterna så är Sara jättebra på att hitta på överraskningar och bra presenter till mig.
Det finns bara en enda produkt från TV shop som jag skulle tänka mig att köpa för dess effektivitet. Mycket skräp har visats på TV-shop genom tidcerna men jag fastnade för denna när jag såg reklamen i våras. OM du tittar på denna reklam så kom ihåg hur über-Amerikansk den är och jag köper den inte för att tappa en massa vikt utan för dess underhållande träningsmetoder.
Igår fick jag alltså hela Tapout XT av Sara
 
När vi endå pratar träning så vet ni kanske att kändisar som Nino Schurter, Alexandra Engen, Dario Cologna m.fl är sponsrade av ett märke som heter ODLO. De gör det bästa superunderstället jag någonsin testat. Igår fick jag ett helt set av deras light-variant. Sitter som ett korvskinn och fungerar kanonbra.
Det svarta som passerar vid 27 sekunder och vid 40 sek är det jag har.
 
Igår startade jag dagen med Örebro AIK. De har visst en tradtion att springa distans och jag tänkte hånga med. Valde att jogga i en grupp som skulle hålla 5:30 fart på den tänkta 16km-rutten. Nu höll vi aldrig 5:30 förutom när det gick uppför så kanske var det hastigheten eller så var det de dubbla träningspassen från dagen innan som gjorde sig påminda. Hur som helst så blev mitt vänstra ben lite tyngre än vad jag hade hoppats på så efter ca 10 km vek jag en kortare väg hemåt och fick dryga 13km.
 
Dagen innan (den 23e alltså) hade jag försökt att springa 5x1000m i 4-fart med min lillasyster. Det gick i knappa 2 intervaller innan jag var stumm men jag försökte i varje intervall vilket jag är nöjd över. Så fort har jag inte sprungit sedan i våras.
På kvällen var vi några stycken som sågs i klubbstugan för lite oberoende, gemensam träning. Alla cyklade på testcyklar eller spinningcyklar medans jag körde styrketräning. Har ökat rätt fort i marklyft vilket känns bra.
 
Nu behövs det julstädas här hemma. Igen :(
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback