delade känslor

På mitt nuvarande arbete sitter jag mest på röven vid datorn. Har svårt att få nåt gjort då känner jag. Även om jag jobbar vid datorn känns det som man inte gör nåt. Igår var dock annorlunda då jag satt med hörlurarna i mest hela dagen och verkade hitta arbetsflytet ihop med den grymma musik som jag spelade. Dagen började strax efter kl 06:10 med Raubtier i nån dryg timme. Sen rullade på med disturbed, Killswich engage, five finger death punch, bullet for my vallentine. Satt och spelade luft-trummor och jobbade om vartannat.
Ska försöka upprepa gårdagen alltså.
 
Gårdagens träningsrelaterade grej var ju Sufferfest i klubbstugan.
 För er som inte provat Sufferfest (gör`t) på skärmen syns för tillfället det uppskattade motståndet som 3 av 10 möjliga samt en rekommendation på 90 i kadens. Ibland får man mer och tydligare instruktioner än så :-)
Längst fram syns cykelhandlaren som fuskade lite emellanåt och inte alltid löd instruktionerna :-)
Jag själv fixade fika, fyllde vattenflaskor och peppade dom som körde. Jag visade min hängivenhet med att vara 100% rätt klädd
 
Gårdagens film
 
När jag satt där på sidan och såg de tappra som kämpade till filmen fight club så var det med blandade känslor. Jag fastnade ju BIG TIME för sufferfest förra vintern och har kört nästan samtliga filmer men när jag igår satt och njöt på ett sätt så led jag samtidigt med de som körde för jag vet ju hur kroppen känns.
T.ex så efter ca 20 min sänkte jag volymen lite och sa några ord. Ingen svarade utan bara glodde på mig. Fick till och med blicken " håll käften flytta på dig jag hatar dig" av en deltagare. Sån får man bara när kroppen skriker " det gör ont, sluta trampa"
 
Nåja. Det blir fler tillfällen för att köra till sufferfest och jag hoppas på ännu bättre uppslutning än 9 pers. Vi har ju 11 cyklar + plats för flera trainers.
 
Nähe. Jobb var det. O byta musik för mastodon var inge vidare. Har du fler tips på liknade musik som jag nämde ovan får du gärna lämna det i kommentatorsfältet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback