2 tuffa dagar

Oj vad dagarna springer iväg.
 
Redan söndag och fystest. Inte för mig som tur är då jag känner lite i halsen men jag får äran att stå brevid och se hur någon annan tar ut sig till max. Wohahaha!!
 
Förra helgen var vi ju i Stockholm och jag sprang en tur med min syster. Sedan det passet verkar löpningen (läs joggingen) lossnat lite. I torsdags kväll stack jag ut med lampa och kände ganska snart jag slutade halta mig fram och joggade kontrollerat i ca 5:20 fart. Ökade lite och lade mig precis under 5-fart och då höjdes flåset tydligt så där verkar väl min tröskel vara nu tyvärr. Körde 4 st 200meters intv som avslutning runt 4-fart men efter varje sådan var mitt vänstra ben kaputt!!
 
I fredags var det återigen dags för öl & Whiskeymässan och den nya strategin var att först gå runt och prova öl-sorter innan man gav sig in i den rökiga dimman. Gick rätt bra i år. Somnade dock på soffan hemma.
Luktade single malt hela lördagen om du frågar min sambo.
 
Igår lördag träffades en massa mtb-instruktörer för nån öl och god mat på en grekisk kolgrill. Mkt skratt och nördigt prat om XX1 och rammaterial och träning.
 
Idag (om en liten liten stund) släpps platserna till Bergslagsleden ultra som går 6e september nästa  Jag vet att jag inte fixar den i dagsformen. Jag vet att jag skall operera mig i vinter men jag behöver en sådan morot att jobba emot. Har ju sprungit sträckan tidigare och det är ju inget AXA fjällmarathon direkt men ändå en grymt utmanande sträckning.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback