Semestern avklarad. Träning likaså

Nora i förgrunden, mummintrollet i bakgrunden.
Nora är skeptisk till nya saker så man får puscha henne lite men sen är hon ganska glad och ibland upptäcker hon hur hon rent av älskar den nya erfarenheten. Mummintrollet var en sak som kanske inte gillar mest av allt men det är iaf inte skrämmande.
En sak som hon gillar mkt är att åka tåg. Första gången på Stora Holmen fick jag tvinga henne att åka och sen den dagen är hon fast. På det nöjesfält i Helsingfors som vi besökte i torsdags skulle vi åka ett med henne men precis innan avfärd fick vi höra att inga vuxna fick åka med så väldigt snabbt fick vi lämna perrongen och vårt barn blev på några sekunder mycket äldre då hon tvingades att åka själv. Hon klarade det galant och bara satt och vinkade åt oss när de försvann utom synhåll.
Hon var lika glad när de kom tillbaka och då grinade Sara. Jag förstår mig inte på kvinnor :-)
Jag o Saris åkte oxå några attraktioner. En av dom var en kort men ganska häftig bergbana. Så här såg den ut.
Förutom nöjesparken så var vi på Sealife. Ett mkt bra ställe som hade mycket fiskar och sköldpaddor och hade en härlig inredning och montrar.
Annars så är vi lite besvikna på Helsingfors och pratat mycket om vad det är som inte varit vår grej liksom. Jag saknade grönytor och parker. Ska det vara en storstad bör det vara fina hus och fasader tycker jag. Sen ser vi väl finska ut för alla verkar ha utgått ifrån att vi var finnar. 
 
Igår lördag kom vi hem och det är nästan alltid skönt. Nu skapade dock en massa huvudbry för jag saknar en sak. Otroligt mycket så morgondagen startar med att ringa en massa samtal och få reda på vart denna sak är.
 
Träningssnack
Jag saknar löpningen samt förmågan att kunna prestera riktigt hårt/bra men det var väl ingen nyhet. Därför har jag tvingats hitta två substitut. Det ena är 4x4 på stakmaskin. Jag flåsar och frustar och det gör mig trött som tusan. Jag vet att jag inte blir bättre cyklist av det men jag kan ta ut mig på det iaf. Det har blivit två sånna pass senaste veckan.
Det andra är gymet. Bygga muskler. Alltid trevligt att förbättra utseendet på förpackningen även om det innehåller skit. Inte riktigt min grej att gymma men nu är det ett okej substitut. Bygga muskler är nog den enklaste träningsformen för man kan vara sån nybörjare och bara ta i och lyfta/trycka/dra tunga motstånd så händer det grejer med musklerna. Går snabbt att bli bättre så att säga men det gör det ju för vilken nybörjare som hellst oavsett sport förresten.
Saknar löpningen ja. När man ser filmen från årets AXA minskar ju inte suget direkt eller vad säger du Rickard S?
 
Dagens träning
MTB-distans med Alex och Johan. Dryga 72 km blev det och Johan visade storform så det var han som drog hem oss på banvallen i ca 30km/h trots hård sidvind. Visade dom lite nya stigar där uppe i bergen och jag fick ett otrevligt samtal från Sara under passet. Inte för att hon i sig var otrevlig utan att det berodde på att vår ena katt hade huggit Nora i axeln och pga bakterier i katters saliv fick de snabbt en läkartid och nu skall Nora få medicin i en veckas tid. 
Nu sitter man här med trötta ben och imorgon skall jag återuppta jobb med cykelprojektet. Upptäckte idag under träning hur en person vill förhindra mitt uppdrag. Det var litre sabotage där ute.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback