cyklat i dagarna 3

Här bloggas det mindre o mindre. Varför? Ja säg det. 
 
I lördags körde jag backintervaller i Sörby slalombacke och det blev liksom svart på vitt att man blivit svagare och att min åkomma i benet skjuter upp pulsen. Körde 5 ggr sen åkte jag bort och rekade lite i Markaskogen för vi måste dra om ett parti på mtb-spåret. Sen åkte jag tillbaka till slalombacken och körde 5 ggr till.
Senare på kvällen ölade jag lite med min kusin som jag inte träffar så ofta och det blev en rolig utekväll.
Trots lite sömn funkade bra att gå upp med Nora kl 7 och kolla in Ronja Rövardotter ännu en gång. Har tröttnat lite på Ronja nu så nu är Emil inhandlad.
 
 
 I söndags stack jag ut på en tuff crossdistanstur med LImpan. Lite blandad tur med asfalt och grus och hyffsat med höjdmeter. Benen var iaf ordentligt trötta efteråt och när vi stressade varandra vid en stigning var mitt hjärta uppe i 98% av maxpuls men som jag sagt tidigare så motsvarar inte pulsen arbetsinsatsen riktigt nu när jag käkar medicin.
 
Jobbet!
Började ju jobba igår efter 2 veckors semester. Fick en bra start då en tidigare förlorad arbetskamrat nu skulle börja igen så det kommer att bli bra det här framöver. 
Sen var det uppstart på mountainbiketräningen igen efter sommaruppehållet.Trodde inte det skulle komma så mycket folk då det fortfarande är semestertider o så där men ca 80 pers var det totalt.
Jag körde teknik med den svarta gruppen och hade rekat ett litet klipp-parti där det både krashades och punkades men jag tror alla fick lite träning iaf.
Efter det så körde jag lite styrka i klubblokalen som känns idag. Hantellyft åt sidan, bänkpress, marklyft, bicepscurl, situps, shrugs var det som kördes.
 
Idag VILA!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback