3 progressiva varv

Här är ännu en film från Bergslagsloppet som vi körde i söndags
 
Lite lång kanske men ni får en uppfattning om hur terrängen är. Och hur jag körde :-)
Jag brände mig själv förstås men det syns i filmen då jag lagt in lite hur jag tänkte och agerade vid olika tidpunkter.
 
Igår hade vi ju måndagsträning men jag och ca 10 st till satt inne och hade en intern tränarutbildning. Det är ju så mkt folk på träningarna att vi behöver fler som hjälper till.Tyckte det gick ganska bra.
 
Idag har jag kört VAB nästan hela dagen och eftersom det har varit så bra väder kliande det lite i benen så jag stack ut och cyklade när Sara kom  hem från arbetet.
Dagens träning
Stack ut på CUBEn (26an i familjen) till Markaspåret och tänkte köra 3 jämna varv på den nya dragningen. Jag gjorde ju en ny stig i helgen och den skall finjusteras lite på lördagens arbetsdag sen är det klart. På första varvet hade jag lite sällskap av Tony som ville se den ny stigen sen vek han av och genade hemåt. På slutet av varv 1 ringde min mobil och då jag har både bil och cykel till salu så stannade jag och svarade men bad om att få ringa upp. Ett stopp som max tog 30 sekunder.
På varv två ringde det igen och jag svarade samma sak.
På varv 3 tryckte jag på liiite mer och slapp telefonsamtal.
De tre varvtiderna såg ut så här:
Varv 1 20:48
Varv 2 20:28
Varv 3 19:58
Drar man sedan av lite för telefonstoppen blir det tre jäkligt jämna varv. Precis som jag ville ha det.
 
Sen var det ett jäkla studsande och hoppande första varvet pga de "små" hjulen. Kanske har anpassat  mig hyffsat till 29an eller så var det att jag satt ca 2,5 h på den sist men jag saknade dom större hjulen lite idag. Dock gillar jag den kvickare känslan när det händer små saker som riktningsförflyttning mm.
 
Nåja.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback