Tävlingspremiär med vänsterbroms

Finns mycket att berätta om denna dag men jag fokuserar väl på dagens tävling.
 
För min egen del hade jag accepterat att jag inte skulle kunna prestera någon vidare men med så många laddade klubbkompisar så ville jag bara inte missa denna dag utan jag gjorde sällskap med två stycken och styrde volvon mot Husqvarna.
 
Under uppvärmningsvarvet så fick jag se nåt som inte många andra får se nämligen hur Wengelin krashade ordentligt när han skulle visa dagens segrarinna i D30 hur hon skulle köra utför ett dropp.
 
När starten går så stressade jag inte för vad skulle jag bråka om placeringarna för med min nervskada (eller vad det nu är) så finns ju inget klipp alls i benet. Första varvet var nog värst av alla men det var flera ggr per varv som jag tvingades gå för jag inte kunna pressa på nåt. I en brant backe så försökte jag verkligen trampa uppför på varv 3 och jag riktigt kände hur cykeln skjöts framåt mer när jag trampade med höger ben jämfört med vänster. Jag tyckte aldrig att jag hade den minsta känsla till syra i höger ben någon gång under loppet och detta testade jag faktiskt vid ett tillfälle där jag tvingades gå av. Jag gick uppför på ett ställe och testade att göra ett ifrånskjut, typ hopp med höger ben vilket gick helt utan problem. Med mitt vänstra ben hade det aldrig funkat just då för det var helt stumt.
 
Efter att jag blivit varvad av några cyklister så tyckte jag att jag oxå kunde få gå i mål. Jag hade ju egentligen ett varv kvar men varför skulle jag slita mig runt det sista? Nä jag tänkte att jag kunde se när klubbkompisarna gick i mål istället så till funktionärerna som satt vid varvning/målgång sa jag tydligt detta. Deras blickar sa att de förstod vad jag menade och så tänkte jag inte mer på det förrens jag hade duschat klart och mötte min forna konkurrent Töjren som sa att resultatlistan hade kommit upp :-)
 
Ja då stod man där som segrare igen då hahahaha
Härligt!
 
Härlig bana i Husqvarna. Ett ställe där jag har både bra och dåliga minnen ifrån. 3a på för SM men där jag året därpå körde sönder ramen mitt under SM när kroppen kändes bra. Har oxå gjort mitt enda dopingprov i Husqvarna under alla mina tävlingsår.
 
Nu har jag lite annat småfix att ta i tu med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback