När luften gick ur.

Då är både helvetet i Norr avklarat och min helvetesvecka likaså. SKÖNT!! Nu väntar ett antal vilodagar följande vecka.
 
När jag summerar denna vecka tänker jag inte vara bitter o besviken utan tvärtom jäkligt nöjd.
En vilodag men ändå 7 träningspass. 
Ett var lugnt, resten hårda.
2 pass var backintervaller.
Ett var träningstävling lvg.
2 var 4or på cykel.
Ett var 4or på roddmaskin.
 
I fredags var det tänkt ett 4x4 pass på testcykeln med kroppen kändes skit så ca 3,5 intervall blev det + 3 st 30 sekunders. Usel känsla men det var nästan väntat.
Senare på eftermiddagen så tog jag en kort joggingtur men detta var mest för att ta mig från hemmet till cykelhandlaren och spana på två läckra TREK-hojar. En tillhör en örebrocyklist och den andra en Almby-cyklist.
Detta joggingpass var mental medicin och inget nedbrytande träningspass.
 
Igår var det en träningstävling i lansväg med förvånansvärt få deltagare. Med 25 minuter kvar till samling stod jag hemma och skulle pumpa däcken på racerhojen som skulle premiärköras utomhus. När jag pumpar framdäcket punkteras slangen. Gör ett slangbyte med den enda reservslang jag har så pyser den oxå. Eftersom jag nu punkterat framdäcket 3 ggr i vinter måste jag nog kolla närmare på insidan av fälgen.
Istället för racerpremiär så fick det bli att ta crossen. 4 kg i däcken istället för racerns 7kg. Fetare däck och annan utväxling men inget av de argumenten funkar för mig när jag tänker tillbaka på resultatet av tävlingen. Redan från samlingsplatsen till startplatsen kändes benen tunga o svaga och med den förflutna veckan i bakhuvet kunde man ju gissat att det inte skulle lossan heller.
Vi blev 11 st som startade och efter ca 5 minuters race var jag första åkare att inte orka följa med klungan. Lite misär men jag fick mig ett hyffsat pass iaf då jag fortsatte att trampa nästan hela banan som alla andra körde.
Blev lite stärkt av en snäll kommentar efter målgång" Du ställer ju upp iaf, många andra hade skitit i det" Och JA det var oväntat många som sket i träningstävlingen. Varför? Duger det att säga att man är i dålig form? Att man har tränat dåligt eller för lite? Vi är nog ganska många som önskar att man tränat mer eller varit i bättre form men ställ upp på etablissimanget tycker jag. Några individer "jobbar" ju faktiskt för det här med hemsida, tidtagning, följebil mm. Tacka dom genom att ställa upp. Ny chans nästa lördag.
 
Idag var sista passet för denna vecka och jag hade ingen större lust men då jag lovat andra sällskap så ville jag ju inte backa ur.
Vad letar Johan efter?
 
Vad letar Johan efter?
 
Vi tog bilarna till Garphyttans IP och körde sen 4-5 ggr i de brantaste delarna av Mattsabacken. Benen kändes sega  Min första intervall tog 5:06 min. Min fjärde tog 6:06. Blev alltså tröttare o tröttare men hjärtat fick jobba ungefär lika mycket i varje intervall.
 
Nu när jag slappat till Paris - Roubaix framför tv:n så skall jag i min ensamhet poppa Sabaton och möblera om lite i ett rum så Nora iaf kan få ett halvt rum att leka i. Den andra halvan står det cyklar i :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback