Hemma igen + findistans

 
Ahh...sjukdomen lämnar långsamt min klena kropp och i fredags smög jag igång med kort distans. Huvudet ville ett tag köra längre men klokheten hann ikapp mig och det blev knappa 2 h i fint väder.
I lördags skulle vi äntligen hälsa på farsan ute på landet igen. Vi tycker alla 3 det är skönt att komma ut dit för lugnets och bastuns skull :-)
Med sned medvind cyklade jag dit via Kumla, Sannahed, Pålsboda, Hjortkvarn och sen vidare ut i skogen via grusväg. Höll igen så gott det gick men snittade ändå knappa 27km/h i 72 km. Snittpulsen låg på 130 (71% av max) och all denna info får ni pga att jag cyklade hem igår. Vindstilla, snittade 28km/h med en snittpuls på 122 :-) Går åt rätt håll.
 
Här är en bild från söndagens otroliga och underbara väder då vi gjorde en utflykt på sjön. Här ses båthuset och bastun som vi självklart bastade i på lördagskvällen.
Lite svårt att se men det var som en jättestor finne på sjön. Isen hade spruckit och lyft sig över en sten :-)
 
En smygtagen bild på mina hjärtan.
 
Idag måndag(som är en söndag?) Startar måndagsträningen i mtb. Jag tror inte det kommer så många idag men nån gång (eller kanske flera) kommer vi att bli över 100 deltagare. Faan va coolt i så fall.
För att få några timmar i sadeln idag oxå måste jag ut och reka dagens pass innan. Fast idag blir det på mtb-hojen istället för crossen som jag använt under de korta distanspassen.
 
Trevlig avslutning på påsken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback