Distans + Friskis

Mumsa på mina nötter om ni vill. ICA city säljer dom för endast 14:90 st
 
Den här veckan har jag haft rubbningar i mina sömnrutiner. La Nora runt kl 19 i måndags. Somnade förstås själv oxå och blev väck runt 20:30 av Sara. Då var det inga problem att vara uppe till nästan midnatt innan jag skulle gå o lägga mig. Möttes då av denna syn i sovrummet.
 
Vart faan ska jag sova?
 
Sen var det i tisdags när jag och Nora nästan gjorde samma sak fast denna gång var det ingen som väckte mig. Jag sov från ca 19:20 till 05:00 dagen därpå.
Mycket sömn har det blivit iaf.
 
Dagens pass
Hade bestämt träff med racingstjärnan Rickard Göransson som säkert många vet gillar att köra mountainbike oxå. Då vi skulle köra ett distanspass på väg ville jag inte sitta och slita hund på min 26" hoj i flera timmar utan jag körde safe och körde cross.
Önskar att vi hade kunnat dokumenterat vårt pass med kamera för mellan Täby och Fjugesta sprang en älgko med fjolårskalv över vägen ca 5-10 meter framför oss. Stora djur det där.
Sen såg vi vid två tillfällen någon slags vråk som lyfte från vägkanten ena gången och den andra så cirkulerade den högt över oss.
 
Annars då? Jo två tävlingsmänniskor som hade mycket att prata om. Vi pratade oväntat mycket om bloddoping vilket jag inte hade kunnat gissa innan. Det snackades oxå om bilar, racing, rally o sånt. Önskar att jag hade fått prata om mina intressen oxå :-)
 
Eftersom jag inte tog en enda bild under passet så tänkte jag googla fram en bild på Rickard. Fick fram en massa olika bilder. Nån är säkert på honom :-)
 
 
Väl hemma igen efter dryga 3 h på sadeln var det bara att ta på sig torra överdragskläder för att ta en promenad till Friskis. Inte för att träna mer utan för att varmvattnet i kåken är avstängt idag fram till kl 22. Tur man har nära till gymet. 
 
Imorgon blir det ännu en sån där otäck vilodag. Usch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback