maxad insats

Inte en enda bild har jag att erbjuda er men jag hoppas att jag beskriver så målande att ni får egna bilder i huvudet :-)
 
Vi sitter här hemma som två trötta lik efter att ha sprungit Kilsbergen trailrun idag. 14 tuffa kilometer där ca 3,4 km var väg men resten var stig. Bitvis ganska teknisk stig vilket både jag och Sara gillar. 
Hur skall jag återge detta lopp för er då? Ja starten med det dryga 110 man stora startfältet och först kilometern går på 3:50 vilket inte är bra. Alltså det är ju en bra tid men för fort för mig. Jag sänker lite och efter 1700meter går vi in på dagens första stig så där sjunker ju kilometertiden automatiskt. 2 kilometer går på 8:07 vilket fortfarande är för fort och jag hinner knappt till km 3 innan straffet kommer med stumma ben. Får slita mig vidare och köra lite halvlugnt och släppa förbi tävlande efter tävlande. Vid ganska exakt 5,5 km så kommer en underbar känsla. Det lossnar och jag kan ganska enkelt klippa ikapp den dam som kom 2a i damklassen. Hon hade sprungit förbi mig vid ca 5 km.
Sen ligger jag bakom henne till km 10 innan jag har för trötta ben för att kunna följa henne över storstenshöjden men jag tappade inte så himla mycket.
Jag kommer in som 15e man på tiden 1,10;22 vilket är ca 11 min efter segraren. Mycket nöjd men trött.
Sara kom in på strax över 1,25 vilket var en positiv överraskning för åtminstonde mig.
 
Min klocka visade att det var 284 höjdmeter, jag befann mig på en puls över 164 (89% av max) i 52 min. Har lite lätt prologlunga nu och jäkligt möra ben. Najs!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback