It`s alive!!

Sara (det lilla geniet) fixade igår med sin magi så nu verkar datorn fungera igen. Vi använder dock firefox istället för Chrome som jag börjat gilla så. UNdra om vi snart är tillbaka med explorer igen.
Ska jag backa bandet nu och ta igen allt jag har missat att blogga om kanske? Blir sällan så bra då som när jag bloggar om det direkt men ungefär så här har det varit.
 
fredags. Mitt livs första VAB. Noras dagisbaciller blev värre så hon och jag blev hemma. Lite halvtråkigt faktiskt.
Lördag. Jag var borta nästan hela dagen på FaR-utbildning. Rätt intressant då jag gillar att läsa om just sånt där så var det inte så mycket ny information men nyttigt iaf. Bl.a. visades denna film för oss
 
 
 
Lördag kväll: Noras baciller börja inta våra kroppar och på några timmar skiftade jag från "i stort sett frisk" till " jävla skit nu är jag sjuk". Nora toppade dessutom kvällen med att kräkas ca 23:15.
Söndag. Skulle ju vara tävlingsdagen med stort T. Först Tarstaborgsrundan i Pålsboda men vi fick nöja oss (och de tävlande) med att vara åskådare. Med koskälla och smattersnurra ställde vi oss i den värsta backen ute i skogen och hejjade på både bekanta och främlingar.
På eftermiddagen så roddade vi ihop klubbmästerskapet i mtb vid klubbstugan. Hade hoppats på fler deltagare men det gör jag väl alltid. Magnus vann, inte helt otippat och shit vad han måste ha bombat. 17:56 stannade hans tid på. Jag har ju åkt på 17:52 (ville bara säga det :-)) och jag vet att då kan man inte göra några misstag. Jag är så sugen på att ge den där banan ett nytt försök bara jag har blivit frisk. Det har ju kapats några träd samt byggts några broar här o där så kanske kan det putsas lite till.
Måndag & tisdag. VAB!! Sara kan inte missa nåt i plugget för shit vad det INTE går att ta igen då. De läser ju typ kärnfysik. Jag fick bli hemma men imorgon tänker vi placera Nora på förskolan igen för hon är pigg och så men rosslar lite slem under nätterna. Precis som jag då.
Imorgon väntar jag på ett viktigt sms eller telefonsamtal som har med min närmaste framtid att göra. Nyfiken? mer info kommer förstås. Sitter inne på några hemligheter.. ;-)
 
Avslutar med denna roliga film som nästan är tagen ur verkligheten. Finns så mycket i den som man som cyklist har erfarit genom åren
Hej hopp
 
 

Kommentarer
Postat av: Kristofer

Hej!

Är det Markabanan ni kör på eller är det ett spec "Km" varv ni kör på?

2012-09-19 @ 13:34:38
Postat av: Jimmie

Tjena, tips på boende cx-cup helgen i Kumla?

Med vänlig hälsning
Jimmie Furunäs (Gustafs kompani I13 :)

2012-09-19 @ 20:51:18
Postat av: Ola

Kristofer: Jo visst är det den vanliga svarta slingan i Marka. Vi bombade ett varv på vårt KM i herr-klassen. Eller inte jag eftersom jag var sjuk men de andra.
Jimmy: Kul!! Nja tips. Kolla in orebrotown.com så hittar du många boenden i både Hallsberg, kumla och örebro. Billigast är nog dock vår klubbstuga i Örebro men då blir det hårt underlag och förmodligen delat med andra.

2012-09-19 @ 21:06:49
Postat av: Jimmie

Ok, klubbstugan låter ju lockande :) Såg ditt nr i inbjudan, slår en plingeling när det närmar sig..

2012-09-20 @ 18:50:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback