Igång på jobbet

Ja shit vad mailen ramlar in nu inför Kumlacrossen. Nästan alla låter så här " Hej, jag hittar inte anmälan till Kumlacrossen. Kan jag anmäla mig via mail till dig istället?"
Nu är det så att enligt cx-gruppen så skulle inbjudan ligga i tävlingskalendern under 2013 så om alla visste om det så skulle jag slippa svara på dessa mail men den infon vet nog bara vi som är arrangörer. Suck!
 
Mitt nya jobb rullar på men jag önskar att jag får ett kontor någonstans för att sprida papper omkring sig här hemma så här med en vecka kvar till Kumlacrossen funkar inget vidare.
Igår provcyklade jag en del sträckor om om jag bara hade begripit mig på hemsidan för TIMEX-klockan så hade jag säkert kunna visa er vart jag cyklade. Deras hemsida där jag tankar upp träningsfilen påminner om GARMIN men jag lyckas inte få in en ruta här i bloggen där ni kan få se vart jag tränade. Klockan i sig verkar ganska så enkel att jobba med trots att den har 7000 funktioner.
Ni får tänka på en sak i framtiden när ni läser är om vart jag har cyklat och tänkt/planerat lederna. Inget är klart förrens det är klart så att säga.
Där jag planerar och önskar dra en mtb-led är det inte säkert att det kommer att bli en. Jag har många andra viljor att övertyga i detta jobb.
 
Nu skall jag förresten jobba :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback