Glädje och hemligheter

Igår när jag kom hem från jobbet frågade Sara hur det hade varit att vara tillbaka på jobbet. "Jo" svarade jag med ett leende. "Jag har kört motorsåg och Lundbergare idag. I hytten låg min corroded-skiva kvar oxå så det har varit kanon"

 
Idag så fick jag reflektera lite över min egen vardag och hur jag har det pga av en mail-fråga. Vet inte hur ni gör det (reflekterar över er själva) men jag gör ofta det när jag fått en fråga och sen får jobba ensam ett tag. I mitt jobb så blir det ofta stunder när man t.ex kör trimmer/röjsåg, rensar, klipper eller gör nåt annat så tankarna bara kan flöda fritt.
Frågan var om jag hade fullt fokus på Kumlacrossen och sen började jag tänka..
Visst har jag mycket "kumlcross" i huvudet men det är kanske inte så mycket som det ibland framstår här. Annars så mår jag väldigt bra och det är många saker som bidrar till det. Har bra människor runt omkring mig, framförallt Sara o Nora men även klubbrelaterat. Mtb har exploderat och det är kul att jobba med cykelfrågorna i klubben särskilt när man har bra hjälp och folk runt i kring sig.
Jag håller inne med två hemligheter som rör cykel oxå vilket jag är usel på. Ska väl droppa dessa bomber vad det lider. En droppar jag nog redan på måndag skulle jag tro. Positiva hemligheter för mig men även för er.
 
Fler saker som gör att jag mår bra är att jag känner mig sedd, lyssnad på och respekterad väldigt ofta samtidigt som jag kan vara mig själv och helt avslappnad. Svårt att beskriva detta på två rader :-) märker jag.
Jag trivs som tusan med mitt jobb och jag har dessutom lyckats dra in flera jobb till firman. Törs man hoppas på en julbonus :-)
Jag har inte vunnit på lotto, tvärtom så har jag alltid spenderat mina löner sen jag för ca 12 år sedan började jobba men jag äger oxå allt jag äger. Ingen bank som äger min cykel, bil eller hus.
Jag har varit bättre tränad genom åren men det är ju inte allt längre. Jag bryr mig inte om att jag blir ifrån cyklad då träningsdos och prestation går hand i hand (gillar dock inte spydiga kommentarer som börjar du bli gammal eller va! är du inte starkare?) Jag vet vad jag har presterat och är nöjd som fan med det.
Jag håller på att lära mig hur svårt det är att få ihop vardagen med en sambo som oxå vill träna då vi numera har Nora. Barn tar tid men är det bästa som hänt mig. Finns nog dom som säger att barn är krävande och jobbiga men antingen så är inte Nora ett sånt barn eller så kommer det.
Nåt annat som dök upp var ju dagisbacillerna. Tycker jag tacklar det rätt bra och snart ska jag nog vara träningsbar igen.
 
För att få ett slut på det här: Det känns som gud, slumpen eller vad det nu är betalar tillbaka till mig på nåt sätt för allt jag gjort tidigare. Försakat mycket för all träning, gett min tid för andra, stöttat andra mm.
Det går bra nu.
En bild kopplat till all text ovan men oxå en fin regnbågsbild.
 
Här satt vi och hejjade på deltagarna i Tarstaborgsrundan i söndags. Det var slutet av värstingsbacken vid 4,5 km.
 
 
Den här cykeln stod parkerad utanför Idrottens Hus där jag var på FaR-utbildning i lördags. Man blir lite nyfiken på historien bakom. Har någon lackat ur på att Fru Jansson alltid parkerar fel? Eller är det kanske ett sätt för Fru Andersson att ta upp maximalt med cykelplatser för att reta andra? Eller var det så att någon trodde att BÅDE fram och bakhjul skulle sitta fast i cykelstället?
 
Nu senaste timmen har det hänt 3 saker till. Inbjudan till Ladies Night (kommer att tacka nej) en till Europe & Mustach samt att jag lade ut min pulsklocka på blocket och ca 15 min senare är den såld.
 
Som sagt Det går bra nu.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback