Frisk än så länge. Min första VAB

Jaha varför bloggar han inte tänker ni? Bloggläsarna sjunker som mitt lönekonto men bloggningen är något som prioriteras ner när jag känner mig stressad. Kvällarna liksom bara flyter iväg.
 
Idag är en dag fylld av saker men oxå av lugn. Jag vabbar Nora. Hon snorar grönt och hade feber igår. Nu sover hon och snörvlar så det nästan hörs in hit i datarummet. Jag och Sara går och nästan väntar på att vi oxå ska bli sjuka men än så länge står vi pall.
 
Jag sprang i förrgår. Ville sätta en bra tid på vena/lillå-milen och jag mosade på i ett tempo som jag tror jag skulle kunna ha på en tävling. Jag har ju ingen klocka som visar kilometertid. Suunton är inte så mycket att lita på, särskilt med GPS-poden. Dock kändes som om jag höll ett snitt på 4:10 eller kanske 4:20/km. Trodde att jag skulle klara 43:20 alltså men klockan stannade på 43:46. Lite besviken och med stumma ben lufsade jag hemåt. 
Med löpningen varmt om hjärtat och träning överlag så använder jag ju ganska ofta min suunto pulsklocka men den tappar nästan alltid kontakten med pulsbandet vilket är otroligt irriterande. Annars så gillar jag upplägget och funktionerna hos suuntos T6. Idag kom det äänu ett sånt där reklammail som man får från alla håll och kanter. Det är inte så ofta jag öppnar dom (bara dom med viagra-reklamen :-)) men idag så var det ett erbjudande om att köpa den här:
Från USA och inkl frakt skulle den kosta mig 1800kr. Det är sånt underpris så jag slog till. Familjekassan får blöda lite till. Lite info om klockan.

Lätt och smidig löpardator med inbyggd GPS mottagare och pulsmätare.

Detaljer

Timex Ironman Run Trainer GPS Body länk är konstruerad för löpare som vill springa nya rundor och ändå ha koll på distans fart mm.

En stor, tydlig, anpassningsbar display med upp till 4 rader med data, kan du se exakt vad du vill under ett träningspass med, tempo, sträcka och puls i realtid. Avancerad funktioner som intervalltimers och tempovarningar för att hjälpa dig att nå dina mål.

Ladda upp och ner data till Training Peaks

SiRFstar IV ™ GPS-teknik ger snabb och tillförlitlig prestanda  GPS-signalen hittas snabbt och korrekt.

ANT + för möjlighet till tredje parts kompatibla enheter.

Flex Tech pulsbandet är ett mjukt och bekvämt elastiskt justerbart bröstband gjord flexibel elastiskt band, med en löstagbar sändare. Sändaren använder en ANT + kompatibel digital 2,4 GHz sändningssignal att skydda dina data hjärtfrekvensdata från överhörning.

Uppladdningsbart batteri med 8 timmars batteritid i GPS-läge och upp till 2,5 månader i tid klockläget.

15 träningspass minne med upp till 100 varv i varje. I granskningsläget kan du analysera din träning på klockan.

Låter väl schysst?!

Nu kom posten och det visade sig att jag hade ett paket att hämta ut. Nej det är inget som vi har beställt utan det är gåvor till Kumlacrossen. 

På söndag är det dags för Tarstaborgsrundan i Pålsboda. Mitt favoritlopp. Eller det blev det förra året när jag satte pers :-) Hoppas att kunna tangera det i år. Två dagar kvar med friskhet bara...

Sen på eftermiddagen är det klubbmästerskap i xc vid Ljungstugan. Benen kommer att vara trötta men jag skall nog deltaga iaf.

Eftersom jag är så dålig att bjucka på bilder får jag väl delge en film från tuben istället.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback