cx & nya jobbet

Nu är det mycket i Olas huvud!!
 
Det nya jobbet är inte på nåt sätt särskilt stressigt men med mina egna prestationskrav så vill jag ju att det skall hända så mycket och det skall ske NU!
Hoppas att det här med att jobba varannan vecka blir bra. Jag tror det. Jag skulle hellst vilja ut och cykla en massa redan imorgon men det finns viktigare saker så här i startskedet.
Satt i ett möte på förmiddagen där jag förutom fralla och massa kaffe även fick info om hur mycket det händer inom cykel i bara Örebro län. Kul och inspirerande. Träffade två till som mig (unga, snygga och drivna ) som jobbade med cykelrelaterade projekt.
Efter mötet så fick jag ännu mer info om hur jag skall jobba. Nyttig info men inget är glasklart direkt.
 
Nog om detta.
 
För en tid sedan beställde jag en GPS-klocka. Timex Ironman. 1600 kr + frakt från USA slutade på ca 1800 kr. Såg att nån webbsida i Sverige tog 2800kr. Katjing!! tänkte jag. Idag fick jag hämta ut den från posten och då var det tre tillägg: tull, import samt införselsavgift. Totalt på 538 kr. Fuck!!
Den blev lite dyrare än de 1600 kr som jag först såg men vad tusan. Min gamla Suunto går iväg på torsdag för 900kr så det är väl okej i slutändan.
Nya Timex-klockan verkar bra och är ganska snygg tycker jag eller vad säger ni?
 
Har laddad den ikväll och kanske måste testa den imorgon??
 
Det är förresten inte bara mitt nya jobb utan självklart Kumlacrossen som finns i huvudet. Nästan skönt att vara tillbaka på ordinarie jobbet nästa vecka eftersom det är sista veckan innan kumlacrossen. Fick förresten lite varupriser idag lite slumpartat. Bara man presenterar sig artigt och säger sanningen så är det inte så svårt.
 
Klockan är mycket och än är inte alla meddelanden ivägskickade.
God natt
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback