bastu, spya och hjortkött

Shit va mycket träning jag har fått denna helg. Jag vet varken distans eller exakt tid men igår körde jag mtb från Örebro ut till Kattala. Det heter så. Det ligger ca 6-7 km utanför Hjortkvarn. Jag körde lite omvägar så det blev väl någonstans mellan 6-7 mil. Istället för att lusköra i fin distansfart försökte jag mosa på lite hela tiden så det skulle kännas i benen på kvällen. När jag närmade mig Pålsboda så ringde jag upp Rikard, en av ungdomstränarna i klubben som bor där och frågade om han kunde guida mig runt en kort xc-slinga som han har nämt tidigare.
sagt och gjort så visade han den och det var rolig. En slingrade singletrack på 1,8 km som gick kors o tvärs vid en grusgrop.
När vi rullat den 2 varv så nämde han att Magnus P i klubben hade tydligen banrekordet på 5:11. Man kan inte säga sånt där till mig. Direkt vill jag spänna min egna båge och se hur långt det räcker. Sagt o gjort. Jag bombade på och hade två felkörningar som borde ha kostat mig minst 8 sekunder och kom in på tiden 5:18 :-)
 
Med extra trötta ben så körde jag vidare ut mot Hjortkvarn. Rikard gjorde mig följe en bit och halvhjulade lite framför och trissade mig fint i ca 4 km. Tack för det. 
De sista kilometrarna gasade jag allt jag hade på grusvägarna och med ca 2 km kvar kom Sara o Nora ikapp mig då deras bilfärs startade några timmar efter mig. Det stressade mig perfekt och mör men nöjd var jag framme.
 
Sen har vi slappat, gjort en bilutflykt där Nora blev åksjuk och spydde, haft kräftskiva (ingen spydde) bastat med Sara (ensamma i månskenet vid en spegelblank sjö, en kall öl och en klar himmel och stark månsken...Ja ni fattar hur fint vi hade det).
Nora och Nalle hade kul ihop mest hela tiden.
 
Idag på förmiddagen så joggade vi en sväng. Nora sov i joggingvagnen, jag oroade mig för om jag visade Sara rätt vägar men självklart gjorde jag det och svängen blev ca 10 km.
 
Sen blev det fika och jag bytte sen om till cykelkläder för att få cykelträning även idag. Jag passerade mitt gamla barndomshem och fick så många flashbacks så.. Jättehärligt att se hur de sköter om och utvecklar gården på ett positivt sätt. 
Lite senare hade jag tur att jag inte punkterade :-)
Steve Irwin kom fram inom mig och jag var tvungen att leka lite med den :-) "Ola 34 år gammal" som sara sa när jag berättade om ormen.
Vi fick med oss massor av gottigott från farsans frys. Detta för att hjälpa till med utrensningen av frysen så att han kan skjuta mer djur. Tar gärna emot vilt. Ekologiskt, närodlat och gött!!
 
Imorgon händer det som vanligt sjukt mycket saker. Jobb, måndagsträning, cykelmöte. Lämnar hemmet vid 6-tiden på morgonen, hemma mellan 16:30 och 17:15 och kommer sen hem vid 21:30 skulle jag tro.
Parallelt med detta börjar Nora på dagis imorgon och Sara skall sköta tvätten på eftermiddagen. Kan inte bestämma mig vilket jag är mest orolig för.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback