Rädsla för spysjuka

Idag när Sara lämnade Nora på Dagis så satt det en lapp på dörren. KRÄKSJUKAN härjar här! Då Sara har en viktig tenta imorgon så tog hon sitt pick o pack och drog till svärfar så jag fick hämta Nora och är nu ensam med henne tills imorgon kväll.
Själv räds jag inte magsjukan. Det är ju därför man har skräpwhiskey hemma som Grants t.ex. Nu sjönk det lite i den flaskan.
 
Då Sara är i behov av en dator till sitt pluggande så var det inga hejjarop som sjöd här hemma igår. Vår bärbara dator gav upp så vi åkte och spontanköpte en stationär dator. Det blev en Packard bell för ca 6400kr. Den funkar än så länge :-)
 
Tidigare på dagen hade jag varit ute och rekogniserat nya stigar. Älskar mitt nya jobb sånna fina höstdagar         :-) Började med att en eker gick av innan jag ens lämnat stan. Fick snurra den trasiga ekern runt en annan och höll tummarna för att inte en till skulle gå av.
 Letade mig återigen till ett ställe där det finns en härlig utförskörning.
 
Så här är den till en början men den blir lite brantare på nåt ställe. Brett och fint och bara att följa spåren ner. Dock vill jag ju inte skapa leder som kräver mycket jobb. Bättre att sno ihop bland de stigar och vägar som finns.
Har en del viktiga möten om två veckor som kanske kommer att påverka leddragningen en del.
 
Dock är jag inte nöjd med vägen till denna nerförskörning. Borde finnas större o bättre stigar dit. Strax efter en vändplan så stod det två bilar och jag gissade på jägare. När jag provade en smal, dålig stig som var omgiven av högt gräs och som dessutom letade sig ut på ett hygge började  jag bli nervös. Tänkte att de sitter där och och smuttar på fickpluntan och är ivriga att få döda nåt.
Jag vände.
Tog en annan väg och kom ut högre upp på en höjd och jag ljöd lite med skivbromsarna för att meddela min närvaro. Mötte blick med en jägare och jag hejjade snabbt. Fick iaf en vink tillbaka och jag tror inte jag var så omtyckt just då. (inte nu heller kanske)
Blev en 6 mila sväng totalt och jag bombade på banvallen hemåt. Det var ju lite motiverande då det var sned medvind oxå. Trötta ben vilket är ett bra tecken.
 
2 cykelpass denna vecka på totalt 13 mil. Det får räcka som cykelträning inför helgens dubbeltävlingar i Falun. Ska blåsa ur ben och lungor i sportklassen tänkte jag. Jag skall oxå kombinera lite nöje med jobb. Det blir ett studiebesök för att testa bikingdalarna Har ju sett en o annan bild och sprungit på nån av dessa leder.
Vi får väl se om det blir jag och resten av familjen eller om en spyende bebis bli hemma med Sara.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback