Länkage? 77km solsken idag!

Oj vad besökare jag hade här igår. Undrar om det beror på två bloggdagar i rad eller om det är nån välbesökt hemsida som länkat till mig. Kul att så många hittar hit iaf.
 
Mitt nya jobb

Ja det är pga det som jag sitter uppe på övertid och jobbar vid datorn. Min bättre hälft och jag har väl olika åsikter om hur/när det skall skötas. Det märks iaf att det har intensifierats lite och det är inte bara sitta och glo på kartor och cykla.
Fast idag blev det så:
Imorse stack jag ut strax före kl 8 och då var det inte mer än ca 4 grader. Bilden ovan togs vid det sista grustaget innan Kil. Det syns att solen ännu inte stigit så högt.  Lite kallt men så vackert och nästan vindstilla.
 
Då det är blött ute i markerna och jag brände sönder mina tjocka sealskinz i Falun så äger jag nu ett par tunnar vattentäta strumpor. För att kompensera den mindre värmande effekten på dom klämde jag på mig ett par tunnare strumpor under de nya sealskinzen. Det blev lite väl trångt i skorna så det dröjde inte länge innan mina små tår klagade och det blev några joggingturer i en del backar för att få igång cirkulationen i dom.
Senare på dagen värmde solen betydligt mer
 
Proffsigt att min skuggbild syns :-) Extra proffsigt att köra med camelback och skärm. 
 
Det finns inga små bäckar i Kilsbergen just nu. De små bäckarna är stora, de som var stora innan är större och där det innan var grusvägar är det nu blaskigt. MEN!!! det finns guldkorn ändå.
 
En bäck med mjukglass!! Dock blev besvikelsen stor för det smakade inte som jag hade tänkt.
 Denna stig kollade jag upp efter ett tips från MartinTrampar men jag fick dock vända här för jag hittade inget smalt ställe att hoppa över.
Hur många år har man inte trampat omkring i Kilsbergen? Jag har nog tränat där sedan 2001 eller 2002 och tycker jag hittar hyffsat. Jag har tränat på många stigar där uppe och därför blir jag lika glad och förvånad när jag hittar något nytt. Idag testade jag en stig som jag har sett båda ändarna på så att säga. Jag visste vart den började och slutade och när jag såg en orienteringskarta igår så tyckte jag det såg lovande ut. Det var den!! En riktigt tuff backe och pga blötan så var den svårcyklad i ca 20 meter men shit vad sugen jag är att prova denna utför i sommar. Den går mellan bergslagsleden och botten på Mattsa för er som hittar där uppe.
Testade oxå en stig som jag körde ganska mycket när jag började upptäcka Kilsbergen men de senaste åren har jag helt enkelt inte kört där. Den var lika bra som jag mindes den och hittade dessutom en sidospår där. Nice!
Tog en snabbfika på konferens & Logde. 50cl cola och en slags morotskaka + en liten japp. Känns som det behövdes efter då ca 50 km. Styrde sen hemåt och märkte hur allt socker gjort mig riktigt pigg så tempot var högt hela vägen hem. Hann med att testa lite runt Filipshyttan på vägen hem. Halvnice.
 
Efter att ha varit hemma ca 30 min, ätit mat och spolat cykel mm. så väntade jag på att tårna skulle tina upp. Så här såg de ut när det bara var en vit tå kvar
När strumporna åkte av i hallen så var det bara stortån som hade färg så det här är på slutampen innan jag äntligen kunde kliva in i duschen. Har ni gjort som jag när ni varit frusna och haft för bråttom in i varma duschen? Fasiken vad ont det gör.
 
Imorgon väntas möte och förmodligen lite datajobb. Just det...Måste ju sitta i massagestolen oxå :-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback