plasmagivning & träning

Igår blev det mörkerträning. Pannlampa på huvudet och sen löpning. Hade tänkt att cykla med några andra gubbar först men jag bangade ur. Jag körde lite Vena-spår, början på avslutningsrundan, lite andra stigar så jag kom ut på Lillå-spåret, lite Klockarängsled och avslutningsvis Lillå-spår och lite grusvägar runt Rynninge o hem. Drygt 14 km.
 
Idag var väl tanken likadan. Siktade på att köra mtb med snuskgubbar men då det blir mtb i jobbet imorgon bitti så ville jag inte skita ner hojen (dvs sen/nattlig service) för att sedan köra på den imorgon igen. Därför siktade jag på ett trainerpass men lagom när jag förberett fläkt, cykel och kläder kommer Sara och säger att det skulle störa hennes pluggning. Misspepp!!
Blev löpning även ikväll. Fram med löparkläder och magic shine 808 även denna kväll. Blev 2x3000 meter i venas motionsspår med en kropp som kändes seg. Sprang mest och tänkte hur dumt det ens var att prova intervaller dagen efter ett halvtufft trailpass men va fan gör man?  Benen var lite sega och det saknades spritt i dom. Tänkte bara på att det måste bero på passet 24 h tidigare men lagom vid hemkomst så kom jag o tänka på att jag lämnat plasma på sjukhuset idag.
Sist jag tränade efter en givning var ju pulsen onormalt hög men under kvällens pass har jag kollat flera ggr på pulsen och den har nästan varit lägre än vad kroppens känsla har varit. Ännu ett av kroppens spratt.
Höll 4:28min/km första intv och 4:36 den andra. Ingen jättefart direkt och att klara milen under 40 känns omöjligt med kvällens kropp.
 
Skitpass men nu är det avklarat.
 
I söndags gjorde vi en familjeutflykt till både Bauhause och XXL. Jag köpte en sak till klubben på det sistnämnda sportstället som jag hoppas håller måttet. Nora fick se ballonger vid entrèn till Bauhause och skulle prompt ha en. Det fick hon och den small ca 15 min senare utan att hon blev skrämd. Vi fixade en ny som höll ca 10 min innan hon skrämde mig genom att smälla även den.
Hon är tokig i ballonger och bollar.
Därför hamnade hon lite i paradiset när vi på XXL passerade deras vägg av bollar
Vart kommer detta sjuka bollintresse ifrån? Hoppas det bara är en period som försvinner.
 
Imorgon är det iaf cykel. På arbetstid! I love it!
Sen skall bilen besiktas... Inte lika glad över det för jag tror den inte går igenom.

Kommentarer
Postat av: Oscar Ekstam

Men jösses vad söt hon är med sitt joller :)
Och kvinnliga bollidrottare tjänar mer pengar. Men tänk för bövelen tennis eller golf ;)

Postat av: ola

:-) Ja tennis får det nog bli. Pappa kan alltid sitta i en cafeteria inomhus när hon tränar :-)

2012-11-21 @ 06:23:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback