missat mässgodis och tuff arbetsdag

Ungefär som vanligt så missar jag ju en del när jag bloggar som jag sen kommer på senare.
På cykelmässan i lördags träffade jag en hel del gamla bekanta ansikten. Det märks att jag varit ute och tävlat flitigt för en del gamla konkurrenter och tävlingsfolk är fortfarande som bra polare.
Pratade med en 22årig kille som är en grym spurtare. Han är fortfarande jordnära och jag hoppas han fortsätter vara det när han får proffskontrakt. För han är nämligen nära ett sånt. Både Rabobank och Skil-shimano har varit i kontakt med honom.
Några andra proffscyklister var Nilsson och Darvell som jag pratade lite med under mässan. Sent på eftermiddagen råkade jag få se en utmaning mellan dom där de skulle hålla så hög snittwatt som möjligt under 30 sekunder. Jag fick känslan av att detta var en högst spontan utmaning då ingen hade cykelkläder på sig. Nilsson toppade på 1152watt men höll "bara" 887 watt i snitt. Darvell ryckte lite i sina tajta jeans, trampade (värmde upp?) i nån minut innan han klämde dit 902 watt i snitt. Det roliga med dessa gossar är inte hur starka dom är utan allt tugg mellan dom hela tiden. Skulle gärna festa med dessa gossar igen. I så fall skulle det bli tredje gången. 
En annan rolig dalmas...
 
Idag har jag cyklat i ca 4,5 h på jobbet. Skulle kontrollmäta ett av mina allra första förslag på led. OBS: Ingen led är en led förrens skyltarna börjar slås i backen. Detta är bara mina egna förslag. Rullade hemmifrån kl 8 med lampor och reflexer på. Mötte upp dagens sällskap vid Ånnaboda. Roligare att få cykla ihop med någon på dagtid för det är inte många som har den fördelen.
 Detta ledförslag kommer definitivt att bli en svart led pga av alla sina höjdmeter och några teknsika partier. Efter att jag mätt den så visade mätaren ca 38 km och 650 höjdmeter. Rätt tuff kan man säga och jag skall justera den och faktiskt skippa några backar för att få till en bättre led. Dock finns det 2 ställen som man kan gena på på detta ledförslag så det skall nog kunna passa fler än avdankade tävlingscyklister.
Med resan hem så avverkade jag 80 km och klättrade ca 1200 höjdmeter idag vilket känns när jag går ner 4 våningar till tvättstugan. Tror Sara får hämta upp tvätten när den är klar :-)
 
Imorgon väntar en heldag med kontorsjobb. Måste börja ta kontakt med markägare snart. Har en lång lista.
Dessutom har jag på nåt vis slarvat bort en viktig lapp där jag hade summerat antal skyltar & stolpar som kommer att behövas. Måste leta lite imorgon annars får jag räkna om.
 
PS. Bilen gick igenom besiktningen men det var på håret.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback