mässa x 2

Kortfattat ifrån i fredags:
Joggade/sprnag till o från jobbet. Gick bra. Blev 8+6 km. Ja det var längre dit på morgonen.
Fredag kväll spenderades på Öl & whiskeymässan som jag så mycket gillar. Började direkt att gå fram till Aardbeg och prova två av deras sorter. En supernova och sen deras nya Galileo. Fint skit. IPA, Ale, lager och flera single malt sorter gled ner längs strupen och man blev som väntat lite smålullig. Var i roligt sällskap som helt plötsligt försvann när jag gick för att dricka lite vatten vid en automat. Puts väck! 
 
Väl hemma ville jag mest äta lite och sen sova och missade då den lilla informationen från Sara om att hon typ fått ett jobb :-)
Lördagens morgon kom tidigt, ca kl 5 gick jag upp för vid kl 6 skulle bilen som skulle ta mig och 3 andra mot cykelmässan komma.
Det kom fram någon Fredrik som ville bli fotad ihop med mig. Han sa att han tydligen hade tävlat mot mig förr i mtb men nu för tiden körde han mest landsväg. Trevlig kille.
 
Annars fanns det mycket snyggt att vila ögonen på under cykelmässan. Många snygga former och linjer som får hjärtat att pumpa lite extra. Vad sägs om kanske världens snyggaste tempo-hoj?
 
I vår monter Cebtral Baltic Cycling så var det ett större intresse och åtgång på information än vad vi var beredda på. Folk frågade, undrade och var nyfikna. Många trodde det var något slags lopp som vi promotade men så är det ju inte. Vi vill att att folk ska komma och cykla i bergslagen, Kilsbergen och Tiveden bara.
 
Tog en papparazzibild över en cykel som jag kommer att cykla lite på 2013...
Dock är det inte samma storlek då jag kommer att köra på en 15,5 tums ram.
 
Mässan var bra tycker jag och vi som reste dit ihop hade kul.
 
Idag finns det ingenting inplanerat förutom att jag har laddat lamporna för en mtb-tur ikväll.
 
 

Kommentarer
Postat av: Johan Östblom

Trek Superfly Pro SL...

2012-11-19 @ 00:27:04
Postat av: Thomas J

Men du vek ner dig från lampturen din tunnis. Du missade en fin tur i månsken. Det gäller att ha koll på väderprognosen.

2012-11-19 @ 09:50:37
Postat av: ola

kanske det Johan, kanske det.
Ja viker ner mig även ikväll Thomas. Jag är så klen. Tänker ändå inte bli avhängd av dig till våren utan tänker tjuvträna så mycket jag kan och mörka hela vinterna.

2012-11-19 @ 18:48:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback