laddat inför skräcken

Igår var det en hyffsad mental startsträcka på nya jobbet. Fick planera upp veckan, fundera vart jag slutade drygt en vecka tidigare. Satt i ett ganska roligt möte på förmiddagen oxå där jag och ytterligare två projektledare som oxå jobbar med mtb-leder i länet fick avrapportera hur vi låg till.
Senare på eftermiddagen så rullade det på rätt bra och jag kunde ha jobbat över rätt mycket om jag haft möjligheten. Kanske berodde min jobbar-iver på allt kaffe och ett paket pepparkakor som jag mumsat i mig på mitt lilla kontor :-)
 
Igår kväll satt jag i ännu ett 3 timmarsmöte men denna gång för klubbens räkning. Jag som för ett antal år sedan hatade möten. De är absolut INTE de roligaste jag vet nu för tiden men då man är engagerad så blir mötena mer intressanta.
 
Då jag styr min arbetstid ganska mycket själv så har jag planerat in cykling i bergen idag. Vädret skall ju bli bra och de nyupptäckta stigarna måste ju planeras in i nätet av leder. Jag måste oxå få till fler ledförslag mellan 10 och 20 km. Har flera mastodontleder på över 30 km och sen en massa höjdmeter på det.
 
Stråssa gamla gruva
Jag har aldrig varit där. Jag har länge vetat om att dettta evenemang som paintball i Stråssa har funnits och jag känner hur suget på att åka dit bara ökar och ökar. Gillar du paintball så spana in filmen nedan.
 
 
Nu är det inte någe paintball inblandat på det skräck-event som jag skall på lördag em. Nä vi skulle tydligen få med oss en mjuk yxa i latex, en ficklampa och sen kunde man hitta "saker" längs vägen som det stod i det korta info-mail jag fick igår.
Polaren har packat ner extra kalsonger :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback