Trampteknik

Igår körde jag ett ganska tufft mtb-pass i Markaskogen. Jaha..Tänker du. Jo men nu sker det inte varje dag direkt. Tvärtom var det jäkligt länge sen men det gick över förväntan.
Jag lämnade styrelsemötet i förtid för att panikmekaren Daniel väntade på mig. Vi börjde med ett lugnt varv för att inspektera banan som på vissa ställen är sönderegnad och blöt men vissa partier är torra och jättefina. Skyltningen verkar hålla än så länge oxå. Peppar peppar.
Första varvet tog 23:46 inklusive en halvkrash pga av framhjulet styrde iväg i leran :-) landande lite halvkomiskt.
På det andra ökade jag lite och Daniel hamnade efter. Jag hade bra flyt i de tekniska partierna vilket stärkte mig efter som jag inte sitter på skogsjonnen så ofta som förr.
Varv två tog 20:19.
Varv 3 hade öppna spjäll. Mosade mig stum i nästan varje backe och försökte stressa upp farten i alla tekniska partier. Kom tillbaka till klubbstugan på 19:05. Kändes fint som snus. Ja eller...
En annan drog som gjorde mig stark igår var den vätska som jag fyllde på med när jag kom hem. Gambrinus, ett tjeckiskt öl. Fint som...öl. Det är kul med öl och olika sorter och bryggningar.
Nu på morgonen har jag gjort ett ärende med Nora (som dock missade allt det roliga för hon sov). Vi mötte upp ett av alla mina fans som vill stötta mig på min framgångssaga :-)
Till höger en av mina löparskor. Mjuk och riktigt skön. Skon till vänster ska förhoppningsvis hjälpa till att stärka upp mina fötter som nån slags aktiv rehab genom att gå i dom. Visst ser den klumpig ut? Det är annorlunda att gå i dom för man får liksom inget gratis och den höga/tjocka sulan är riktigt mjuk. Ska bli intressant att se om dom tillsammans med lite stretchövningar ska få bot på mina klen-signaler.
Sen vill jag sprida budskapet från Fredrik Ericsson. Enbenstramp. Det verkar vara Da shit 2012. Han nämner att man kan lägga in det flera pass i veckan...Om man bara cyklar en till två ggr i veckan då? Då blir det svårt Fredrik!!
Ikväll ska jag prova ett nytt gym. Har fått en liten utmaning med ihopkopplade cyklar med skärm framför sig. Måste nog ta med kameran :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback