Stress, stress och mer nedbrytande stress

Idag fick jag vibbar från när det närmar sig Kumlacrossen. Jag rusar på från den ena saken till den andra och glömmer att äta. Eller rättare sagt så infinner sig ingen hunger.
Tvätt-tid, upp på stan och växla pengar, åka och gratta Saras mormor på 75års dagen, hem, lämna plasma, åka direkt till ett möte, sen hem strax efter kl 20. Då hinner jag säga att jag skall äta några ggr men fastnar i telefonsamtal och mailande innan jag får i mig lite kvällsmat.
Lite mycket nu inför Tallinresan och innan jag kommer tilbaka till jobbet.
Hur sjuttsingen ska jag hinna med allt när jag jobbar 40h/veckan? :-)
Och nästan som vanligt nu så försöker vi få ihop ekonomin nu när jag skiftar från pappaledighet till jobb och Sara växlar från studier/praktik till mammaledighet så är inkomsterna jäkligt osäkra. Ingen framförhållning från försäkringskassan om hur mycket man kommer att få in på kontot men några dagar efter pengarna kommit in så får man ett brev hem om summan. Ohh.. tack tack.
Gårdagens träning
Korta intervaller på cykeln ju..
Dagens träning
Fysisk vila, mental stress
Morgondagens träning
Familjen gör en utflykt till Kvarntorpshögen så pappa (dvs jag) får jaga syre och höjdmeter i dryga timmen. Sen så får mamma (dvs sara) hoppa av vid Norra Bro och springa hem. Jag måste komma ihåg att springa en stund innan jag börjar bestiga kullen bara. Förhoppningsvis skall det gå lite lättare då.
Sen imorgon em så skall vi packa och förbereda oss inför vår minisemester i Tallin.
Hoppas på mindre snö i år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback