samlade höjdmeter idag

Har ni hört talas om Tour of Norway? Jag hade inte det innan idag men stora stall som Garmin, Lotto, Greenedge, SKY m.fl är på plats för detta 5dagars lopp. Så är ävens svenska cykelcity där den unge Jonas Ahlstrand spöade Boasen-Hagen och Petachi i en spurt idag. Coolt!
Jag själv sprang runt, på, över kvarntorpshögen idag. Orkade inte de 8 ggr som jag hade satt som mål för efter den 6 gången var mina lår så jäkla trötta. Samlade kraft, både mentalt och fysiskt och körde sen grusvägen en gång till. Från bommen upp till där trappen kommer upp tog det 3:38. Hoppas att den cyklande orienteraren får jobba för att matcha den tiden.
Sen klarade jag att jogga hela trappen idag. Något inte gått de tidigare gångerna jag har varit där då jag bara orkat ca 220 trappsteg men idag joggade jag lugnt hela vägen. Succè! Trappen tog 2:59 att ta sig uppför med 164 i snittpuls (91% av max)
Träningsinfo:
Duration
1:08'10
Peak heart rate
178 bpm
Average heart rate
150 bpm
Minimum heart rate
71 bpm
EPOC Peak
175.3 ml/kg
Peak Training Effect
4.3 - Highly improving
Calories
798 kcal
Samlade 650 höjdmeter.
Imorgon åker vi äntligen till Tallin. Blir en kombinerad res och vilodag och sen finns nog ingen tid över till träning på fredagen heller. Men mitt mål är att på lördag morgon innan frukost bränna av ett pass i en intill-liggande park.
Det mesta är packat, kameran måste användas flitigt så jag kan bjuda er på bilder sen. Det sker ju inte allt för ofta.
Tjing,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback