prologlunga på gymet

Idag blev årets 15e besök på glassbaren ett faktum. Nu börjar man få stå i kö där!!! Det har jag sluppit de flesta gångerna jag varit där. Undra vart alla hållt hus under vintermånaderna?
Detta glassberoende tvingade fram ett träningspass även idag.
Idag följde jag med min kusin till hennes gym. Där har dom lite mer påkostade motionscyklar som inte bara har VR-skärmar framför sig utan man kan oxå köra mot varandra. Efter att ha stressat henne lite på en bana så kom ägaren till gymet som känner bland annat f.d. proffset Stefan Adamsson. -Kan inte du sätta en tid på en viss bana som jag kan ha och stressa stefan med? frågade han.
JAG BARA ÄLSKAR UTMANINGAR!!
Det fanns en kort bana på 2,27 km som tydligen de flesta sätter en tid på. Det fanns en sverige lista och en lokal Örebro-lista. Jag toppar just nu Örebro-listan. Slog den förra tiden med 5 sekunder vilket satt långt inne. Kände direkt efteråt hur det brann i luftvägarna och hur stumma benen var. Tog ett tag att rulla ur den innan jag och bästa kussen kunde gå och styrketräna.
Förutom bålträning och stabilitetsövningar för fötterna så blev lite sporadisk träning med utfall, bencurl, axelpress, biceps och en ny slags rumpmaskin. Det fanns ganska många nya maskiner där. Det var fräscht men inte lika stort som på friskis. Kul att testa någe nytt iaf.
Köpte med hem lite halvfabrikat hem som vi har avnjutit ute på balkongen med var sitt glas rosè. Tack vare, eller kanske på grund av, Martintrampar så har jag upptäckt hur gott detta vin kan vara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback