musikrelease och TTT

Idag har det varit pissväder hela dagen. Jag och Nora har inte gjort mycket. Vi bjöd dock in fikasällskap till kl 11 så vi (mest jag) fick hjälp att äta upp överblivet fikabröd ifrån igår. Lika bra det så slipper så mkt kalorier hamna i mig.

Sen var vi en stund på PAPPIS så Nora fick träffa lite andra barn och leka av sig lite. Vi blev dock inte långvariga då vi (mest jag ) ville se Girot på tv. Jag tycker mer o mer om TTT. Förkortningen av Team TimeTrial, eller på svenska lagtempo. Det är lagarbete precis på gränsen. Ett sökande efter perfektion mellan lagets deltagare. Jag njöt av att se hur Garminlaget arbetade. Så snyggt med en rak linje med blåa hjälmar med en som är på väg ner på utsidan.
Ni som inte såg det kan här se en kort glimt av hur pass skickliga den förra ledaren av Girot (han blev av med tröjan idag) var när hela BMC-laget missbedömde en kurva. Kanske var det just pga denna fadäs som han blev av med tröjan idag.

Jag som tänkte springa idag. Blev helt annorlunda. Trotsade det dåliga vädret och ställde upp som ungdomsledare på mtb-träningen. Blev olika sorters teknikträning med min grupp på 5 st. Tycker generellt att klubbens ungdomar har en bra teknik men det är deras fysik som måste förbättras om de skall kunna slå sig in i toppen i deras klasser. Dock finns det EN ungdom som har det helt tvärtom. Urstark men taktik och till viss del teknik som måste utvecklas.
Efter den träningen så blev vi 3 snuskgubbar som trampade lite extra efteråt. Birgitta om du läser detta: Jag tycker synd om dig. Leva ihop med en sån snuskis! Jag är som vanligt oskyldig men skrattar åt deras skämt för gruppsammanhållningen.
:-)
Blev en blandning av nya stigar som ingår i den mer o mer populära Almbroturen.
Sabaton
Mina kamrater.
De har offentligjort en ny låt från deras album som släpps om typ 2 veckor.
Imorgon har jag en dejt på glassbaren. Årets 16e besök där, men det första som 34åring.
Imorgon ska jag ta en långpromenad med Nora och fler föräldralediga då det visst var nån guidning vid Rynningeviken. Kanske blir det fika då oxå...?? så klagar jag i tysthet om att jag inte tappar kilon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback