grönt slem och evigt tågande

Jaha mycket har hänt men ändå ingenting. Varit sjuk hela veckan men som svensk går man ju till jobbet ändå. Fick nog med mig några envisa Estninska baciller hem. Igår och idag så lossnar grönt, segt slem ur lungorna. Lite skönt på nåt sätt att sjukdomen verkar lämna kroppen. (inbillar jag mig iaf)

Har inte tränat på en vecka och nu för tiden infinner sig ingen större stress över att komma igång så fort som möjligt för det finns ju inga målsättningar eller krav på mina axlar denna säsong. Dock får jag väl äta upp dom orden nu för det är 2 månader kvar till AXA fjällmarathon och efter EN sjukvecka så börjar det ju bli jobbigt. Hoppas detta inte blir nåt långdraget skit som många andra har haft. Nej i slutet av nästa vecka vill jag ha tränat igen, om än lugnt och fint.
Loreen!!!!!!!!
Igår skulle vi ha haft besök av några riktiga schlagernördar ;-) men med respekt för folk som tränar målinriktat och med säsongens största mål om 7 dagar så ställde vi in det. Nästa helg springer nämligen Peter stockholm marathon. Jag har själv fått denna respekt ett fåtal ggr under de år som jag tävlade mkt. Att folk förstår att man inte vill bli sjuk inför nån viktig tävling som man laddat för mentalt och tränat åtskilliga timmar inför.
Eurovision blev ju en succè-saga och jag satt och funderade på hur mycket Thomas G:sson taxerar för varje år? Han tjänar nog hyffsat.
Appropå marathon. Efter förra årets fjällmarathon så satte jag målet att sätta personbästa samt förhoppningsvis slå Emelie Forsberg. Det sistnämda har jag jag strukit sen länge då hon denna vinter höjt sig ordentligt och börjat springa för Salomons team.
Denna tävling sprang hon för nån vecka sen i Norra Spanien
I filmen nedan får ni (och jag) se en fantastisk förebild som jag nämnt tidigare, Killian Jornet, in action. Han vinner herrklassen. Emelie kom trea och ni ser henne 50 sekunder in i filmen samt på pallen i slutet. Detta är en typ av tävling som jag skulle vilja testa någon gång.
Som väntat så blev denna löning väldigt knaper pga skiftet mellan pappaledighet och jobb. Dessutom har vi bokat resor och boende till semestern i augusti. Tågresorna blir ju bara dyrare ju närmare man kommer  och boendet till Rockstad Falun var inte det lättaste att få tag i men nu har vi hotell med svärfar och Nora så jag och Sara kan få njuta av all grym musik i fred. Dessutom skall visst Oscar E & Jenny bo på samma hotell.
En annan sak jag ser fram emot är att jag vill göra ett eller två grymma trailpass i Falu-skogarna. Kanske kan träningsmaskinen Adam Steen snöra på sig löparskorna och visa lite bra marker?
Nåja, det är långt dit. Ska gräva skrapa i plånboken och försöka komma iväg till stockholm den 30 juni och springa stockholm trail. Behöver få mig några bra genomkörare. Önskar att kunna fylla en bil med 3-4 stycken löpare bara så resan bli billigare. Sugen? 10 eller 21 km terränglopp på en lördagkväll i huvudstaden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback