Underbara stigar med snusk

Igår blev det ett lite mer seriöst pass på min nya CUBE. Jag fattar inte varför jag inte skaffade en sån här hoj tidigare? Visst har jag haft bra B-spons genom åren men samtidigt har jag ju haft den fria viljan att köra på vad jag vill.
Nåja. Nu har jag en ny sorts hoj med andra mått o vinklar och jag har väl alltid sett mig som en ganska teknisk åkare och nu när jag sitter på CUBE-hojen så känner jag mig ännu bättre. Åtminstonde på att göra bunny-hopp och lattja med hojen.
Igår när jag var ute ensam i solskenet så kom jag till ett ställe där någon kapat upp några av de omkullblåsta tallar som låg längs stigen. Helt plötsligt ville jag rycka upp hojen på en av stockarna och cykla på den. Helt idiotiskt egentligen och jag hade nog aldrig försökt med tidigare focushoj men nu kändes det som en enkel uppgift.
Att rycka upp framhjulet och sen "hoppa" upp baken var lätt men det var min balans som var fel några ggr innan jag fick till det och lyckades väl cykla 2/3 av stocken
Jag slutade innan jag slog mig för att hålla på med sånna här övningar slutar oftast med att man SPD-vurpar eller nåt annat dumt. Jag lyssnade på min klokhet och rullade vidare på helt underbara stigar. De justeringar som jag har gjort nu på cykeln är jag riktigt nöjd med. Lufttrycket har oxå justeras i däcken. Är det nåt som det skall laboreras med nu så är det gaffeltrycket.
Igår var det en trevlig kväll med våra grannar som bor under oss. De har en son på 4 mån och de kom upp till oss och njöt (??) till melodifestivalens sista deltävling innan finalen. Vore det kul om vi hade skickat Sean Banan till eurovision ? :-)
Kvällen blev halvsen (kl 00:00) och både öl & whiskey provades så när Nora tycke det var morgon kl 06:30 så kändes det lite tungt men samtidigt passade det bra för jag ville ut och cykla även idag.
Dagens träning
Jag hängde med de gamla (snusk)gubbarna Magnus & Mattias F idag när den så kallade Ekersrundan kördes. De där gubbarna har bara en sak i huvudet och de påverkar mig till en sämre människa. De pratar bara snusk, snoppar & snippor. Usch!!
:-)
Det kördes mycket stig strax utanför stan och nästan alla stigar håller mycket hög klass alltså. Torra, snabba och frusna. Solsken och bra humor gjorde verkligen detta till ett kvalitètspass idag. Trots att vi inte körde särskilt hårt så känner jag hur mina ben är lite trötta nu faktiskt. Gött!!

Kommentarer
Postat av: trilontina

Underligt sätt att tacka en sponsor som hjälp dig under många år, inte klagat över att betalning dröjt och hjälp dig på allehanda sätt. Att klassa ner de cyklar de säljer och antyda att sponsringen inte var speciellt mycket. Dåligt Ola, riktigt dåligt. Focuscyklar ligger med i världstoppen så deras ramgeometri tycks duga för många där. OM du inte kan hantera den beror nog knappast på att den skulle vara sämre än andra. Återigen synnerligen dåligt. Kan bara hoppas att det beror på ren obetänksamhet från din sida men om jag vore du skulle jag nog tänka en gång till innan jag gör mig till ovän med fler än du redan lyckats med.

2012-03-04 @ 19:56:53
Postat av: ola

Nämen är det inte tant solsken som är igång igen. Läs texten igen.

"visst har jag haft bra B-spons genom åren"

Måste inte att vara cykeldistrubition tacksam hela livet.

Jag har varken klankat ner eller antytt nånting.

Jag kunde hantera mina focushojar och när jag hanterar denna cube så känns den så helt annorlunda.



Alla som inte vill vara min vän kan Fuck off! Jag vill inte vara deras heller :-)

2012-03-04 @ 20:08:24
Postat av: Staffan Isaksson

Bra Tina. Nu inväntar vi bara Olas försvarsadvokat , Sara, ska uttala sig. Hon hugger ju som en kobra!

2012-03-04 @ 21:26:51
Postat av: Mamma Milla

Ola...vilket drama du sätter igång :D



men Vilken cykeltur...jag hade gärna vart med och pratat "snoppar och snippor"...men det där med cykla, hade ju vart mindre kul...!



//mamma milla :D



Postat av: Sara

Ja lilla Milla, man blir allt förvånad ibland vad konstigt folk kan slänga ur sig. Men jag skulle gärna ta en mtb tur med dig, eller kanske en livsfarlig barbackasväng på shettisarna ;)

2012-03-05 @ 17:32:33
URL: http://mtbsara.blogspot.com
Postat av: Mamma Milla

Sara ni är så välkomman så...och när ni kommer tar vi hästarna :P...cyklarna får stå ...:P

2012-03-06 @ 12:56:33
URL: http://lillamochhulkenh.blogg.se/
Postat av: Tina

Jag hade inte brytt mig om vad du skriver på din blogg om det inte varit för att jag fått kommentarer Ola. Det är inte precis så att jag läder din blogg regelbundet. Tyvärr så spiller en del av det du skriver ibland över på mig för att vi en gång var sambos och tälvande ihop. Jag uppsakattar INTE att få frågor om jag också tyckte att focus cyklar var dåliga och om jag inte kan rekommendera dem för att de inte är bra att köra med! Enbart därför gick jag in på din blogg. Vad du menar är en sak Ola men du måste ibland tänka på vad du skriver så att det inte missuppfattas. För din egen skull. Om Stefan eller Johan får höra de kommentarer jag fick höra så tror jag inte precis att de uppskattar det. För din egen skull. TÄnk dig för ibland. Jag vet att du inte är världsbäst på att formulera dig men så jäkla kass är du inte att du borde ha förstått det här.

2012-03-09 @ 08:58:10
Postat av: ola

Man kan aldrig skydda sig mot sånna som missuppfattar.

T.ex. Jag har aldrig tyckt att de Focuscyklar jag kört på varit dåliga. Har aldrig sagt de, har aldrig skrivit det.

Sen kommer jag att fortsätta skriva som jag gör. De som vet hur jag är ser ironin och humorn. Dock inte du.

2012-03-09 @ 22:01:27
URL: http://cykelola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback