spritmissbruk

Vi har nyss avnjutit min egna (perfekt lagade) köttfärssås som toppades med en skvätt rödvin som Sara hittade i skafferiet. Nu blev det bara en skvätt till matlagningen och en större skvätt i mitt glas. Tänk om den flaskan inte hade hittats i tid? Tänk om den goda och prisvärda chill out:en hade fått vaskats.
Alldeles nyss har jag suttit o lyssnat på när Sara körde en provföreläsning för mig om "detektion av bakterier med PCR". Åh gosse vad hon är duktig, eller jag är blåst, inom det ämnet alltså. Hon pratar svenska med mig men det är rena grekiskan i mina öron. Hon kommer att bli en fantastisk Biomedicinsk Analytiker.
Dagens träning
Jag och Nora åkte till gymet idag. Nu är det tydligen tillåtet att ha med sig barnvagnen igen. Jätterbra om du frågar mig. Även idag så var det Nora som flirtade med damerna och jag slet i vikterna. Benböj, marklyft, en axelövning som jag ej kan namnet på, en trave med bålövningar, baksida lår. ca 1,5 h blev det på gymet och det går riktigt bra med Nora alltså. Hon tycker det är kul med mkt folk att kolla på och att det händer saker runt henne.
Dagens erkännande
Jag brukar ju vara för het att avslöja saker här. Som vanligt finns ju risken att det inte blir av och då har man "blottat" sig i onödan. Sara vet inget, ni vet inget, men jag har beställt en sak. Hoppas inte Sara (efter att ha läst det här) kommer att ge mig bannor för mitt val för detta är den hitintills dyraste whiskey jag beställt. Min Lagavulin Destillers choice hamnar då som två med sina 75 euro.
Kanske finns den inte och då gråter jag inga floder men jag hoppas att jag inom några veckor får hem en viss flaska med livets dryck. Jag har en lättare bekant som den 30e mars skall infinna sig på ett av mina favoritdestillerier som heter just Ardbeg
Där görs/gjordes en Whiskey som jag nämnde för er i november som för er som inte gillar whiskey kan beskrivas  som " det rökigaste och jävligaste som finns"
I min gom beskrivs den som "rökig, komplex och otroligt många smaker o upplevelser"
Sorten heter Ardbeg supernova.
Det blir inget man späder ut med coca cola direkt. Nä den får man bjussa svärfar på innan man frågar om Saras hand :-)
Jag längtar faktiskt efter morgondagens träning. Då står det backintervaller på schemat. Var evigheter sen man plågade sig med sånna. Får se om jag är lika optimistisk efteråt.
Tjing.

Kommentarer
Postat av: Mir Khedri

Hi,



Nice blog,thanks for sharing knowledge with us and is best to every weekend to enjoy and morning walk with cycle so body to be fit so keep away from disease and cycling is best exercise for health.i am enjoying cycling.



Thanks

<a href="http://http://www.barnia.se/barncyklar">Cyklar på nätet</a>


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback