sötsug !!

Jag är ingen förespråkare för LCHF-diet. Det funkar säkert för överviktiga att tappa kilon men jag tror inte på det fullt ut. Kanske är det dock ett bra sätt för mig att bli av med mitt starka sötsug.
Idag efter att jag, Nora och en jobbarkompis med sitt barn hade ätit lunch på Resaurang Parken och var på väg därifrån så hinner sötsuget växa sig stort och kraftigt. Inte blir det bättre av att resaturangen ligger granne med en ICA-butik. Hur lockande som hellst att gå in och köpa sig en massa sött. Jag brottades verkligen med mitt inre för att gå direkt till bilen och åka hem.
Väl hemma så är väl begäret något mindre men det finns fortfarande där. På med kaffe och sen blev det en slags kombination Nyttigt/onyttigt. En recoverkaka från Dalblads med smaken mintchoklad till kaffet :-)
Igår gick självklart Skrotis igenom besiktningen :-) Fick dock lite tips på vad som håller på att ge sig.
Gårdagens träning
Jag körde ca 12 km löpning med 5+5 st 30 sekunders intervaller inbakat i passet. Har fått tips om att det var en bra form för att få upp löphastigheten på. Tror att passet tog ganska bra iaf för jag däckade fint i soffan sen.
Dagens utflykt
En jobbarkompismats som ser helt drogad ut och sen Nora i sin nya badrock 52 storlekar för stor men den bör väl hon kunna ha hela sommaren sen.
Mats med dotter, Martin med son och jag med Nora sågs på Gustafviks äventyrsbad idag. Det var Noras första besök på ett badhus och när hon först hamnade i barnbassängen så var hon helt stilla. Nästan förvånad över den otroligt stora badbalja där både vuxna och barn fick plats i. Sen lossnade det för henne och hon har haft riktigt kul och plaskat omkring. Vi gick upp och åt lite grann ett tag men sen fick hon bada mer.
Sen åkte vi och åt men hon var så otroligt trött så hon fick knappt i sig nåt och nu får man se hur länge hon kommer att sova efter hela förmiddagen med nya intryck.
Ett osäkert ansiktsuttryck på Nora med en desto gladare arbetskamrat i bakgrunden.
Ikväll hoppas jag på en joggingtur.

Kommentarer
Postat av: resume

You look really pleased and happy with this little child!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback