smärta i benen

Ja men va faan vad helgens löpning satte sig på lårens framsida. Ikväll har jag suttit och masserat in liniment för att morgondagens styrketräning skall fungera överhuvudtaget. Jag tänkte återigen göra ett besök på friskis med Nora. Får se om det blir nåt för benen eller om denna torso skall finjusteras :-)
Idag har vi promenerat en hel del dvs brännt kalorier och därefter är det ju viktigt att fylla på med de samma. Onödiga kalorier idag är: en liten krämfylld muffin som lyckligtvis fanns hemma, en dammsugare till kaffet på maten efter den nyttiga lunchen (de vägde väl upp varandra då) och sen passerade jag Glassbaren för 10e gången detta år.
Hittade den här bilden när jag i google använde sökorden triumf glassbar örebro. Gör det ni oxå så får ni se massa bekanta bilder :-)
Detta jubileum firades med smakerna jordgubb/rabarber, cookie och delicatobollsglass.
Ingen träning idag som sagt vilket var skönt. Det har nog varit bra med den cirkulation i musklerna som promenaderna har gett.
Höll på att döda mitt husdjur idag förresten. Har gett mina sköldpaddor räkor flera gånger och det är alltid uppskattat men idag satte en av dom en stor räka i halsen. Den väste och hulkade och halsen var megatjock men nu verkar det dock vara okej men tror inte jag behöver mata dom på några dagar nu :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback