pappis

För flera år sedan visade en polare en youtubefilm för mig. Då var jag nog inte redo för denna humor men just nu verkar det gå hem i mitt humor-arkiv.
Det var en av varianterna Swedish mealtime. Finns några stycken och jag och Sara garvade ordentligt till den  här igår. Se så länge du orkar. Det roliga är att det städas mellan flera tagningar.
Ibland får jag frågan om hur jag klarar av att vara pappaledig och jo det går bra om man sysselsätter sig brukar jag svara. Idag har varit en sån dag.
Vaknade lite senare än normalt av Noras småprat kl 06:30. Frukost och småstäd och underhållning här hemma så åkte vi och handlade med skrotis kl 09:00.
Väl hemma efter det så var en otroligt trött Nora men att somna på sängen funkar inte längre tyvärr. Det var ju så mysigt att somna så med henne för några veckor sedan men nu funkar inte det längre. Jag bytte då om till löparkläder och pumpade däcken i joggingvagnen så kl 10:45 gav vi oss ut. Kl 11:55 hade vi klarat av ca 12 km och Nora hade sovit nästan hela rundan.
Lunch till oss båda innan vi gick till öppna förskolan kl 13:15 som på onsdagar har Pappis. Vi passade på att säga hej till två kollegor på jobbet som jobbade i krokarna oxå.
Lek och tuggande på leksaker på öppna förskolan. Fika och Nora åt mellanmål, sen gick vi hem till en trött Sara.
Nu bloggar jag och om ca 1 h åker jag till klubbstugan för styrelsemöte med huvudstyrelsen. (gäsp)
Dagens paket
Jag har gjort en fuling. I lördags provade jag ju skor på både löplabbet och löpex. Sen beställde jag samma skor från mina kompisar på bike24 och idag kom paketet hem till dörren. Sara köpte grejer till hennes otroligt slitna Sintesi för den skall hon ju skjutsa omkring Nora på i sommar. Jag beställde hem bromsbelägg till CUBE:en + Salomon speedcross3
:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback