öl, honung & vanilj

Igår satte sig Sara på trainer för andra gången. Hon täckte över displayen för att slippa se watt, hastighet och sånt där som kan knäcka den bäste. Sen drog hon vår laptop till sig men hon gjorde inte som många andra och kollade på nån film, cykeletapp eller lyssnade på musik. Nä istället kollade hon på nåt från SVT typ Fråga doktorn. HON är ju den som inte är riktigt frisk :-)
Min egna träning från gårdagen.
jag sprang 13,5 km på 1:02. Bara där är jag ganska nöjd men sen körde jag oxå intervaller under passet samt gick en sträcka. Jag förklarar:
Först joggade upp i 4:30-4:40 fart till Ljungstugan och framförde mina önskemål till huvudstyrelsen som hade möte. De sista 100 m gick jag för att varva ner.
Sen joggade jag i ca 10 min innan jag körde 1 minuts intervaller med 90 sek vila. Vilan bestod av 30 sek gång och 60 sek jogg. Det visade sig efteråt när jag analyserade passet att 1minuts intervallerna hade haft farter mellan 3:32 till 3:50 och då var det inga tokspurter utan jag kände att de var kontrollerade. Körde 7 st och joggade sen ner. Ett kvalitètspass.
Dagens träning får väl kallas mängdpass då. Joggad ca 52 min idag med Nora i joggingvagnen i solskenet. Mår som en prins nu när vågen visar mindre o mindre. Kanske är det för jag fyller på med rätt sorts kolhydrater direkt efter passet. Ja redan i duschen faktiskt.
Ikväll skall jag återigen lämna plasma. Det betyder gratisfika på USÖ :-)

Ni cykelintresserade i stan: Ni glömmer väl inte att vi har cykelmöte i Ljungstugan på torsdag kl 18!! Fika!!
Allt i mitt liv kretsar kring fika verkar det som

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback