löpning o sabotage

bjuckar först på lite oaktuella bilder som går att klicka på om du vill se dom större.
Jag, Nora och Saras pappa Kenneth. Nora spanar in hans halsband (ögon för bling bling)
En av min o Noras promenader. Denna vid Naturens hus.
Nora leker med klubbens licenser som jag tänkte dela ut till dess ägare snart. Ett av kortet blev lite tuggade och nedslemmade. Jag vet vems :-)
Vår balkong som idag har fått sig ett lyft. Sara läste en reklambilaga från IKEA och vips åkte det ut lyktor, gardin, matta och blommor
Hoppas kattnätet runt balkongen håller för denna unga dam som inom en snar framtid kommer att klättra o klänga överallt.
Dagens träning
Jag joggade upp till klubbstugan lagom tajmat för att träffa ungdomstränarna i klubben. Fan vad drivna och bra dom är. Sånt uppskattas och jag tror att vår barn och ungdomsverksamhet kommer att växa ännu mer 2012.
Jag delade några ord och tog en runda med dom för att diskutera vart den nya pumptrack-banan kan tänkas hamna.
Sen joggade jag runt det långa mtb-spåret för att inspektera två saker. 1; hur många skyltar som saknades runt spåret. 2; hur många träd som hade blåst omkull.
Då det flera ggr i höstas saboterades runt mountainbikeslingan så var jag ganska säker på att det även nu skulle saknas lite skyltar och jojjomensan, visst var det så. 3 skyltar hittade jag, precis som tidigare, slängda i skogen inte långt ifrån vart de hade suttit. Fy fan för den som gör detta!!
Sen var det ju ett antal träd som låg ner över spåret så på arbetsdagen om några veckor vet jag ju en som får fixa en motorsåg.
Sen joggade jag hem och utan GPS så gissar jag att det blev mellan 15-17 km idag med camelback. Go träning denna helg men nu får jag nog vila lite ifrån löpningen. Måste tänka på foten.
Igår skrev jag väl att det inte hade varit så jobbigt att springa i Kvarntorp?? Glöm det. När jag imorse gick ner för trapporna så kändes det ordentligt :-)
Nu vill nog Sara ha datorn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback