Lätt bakis & premiärlöpning med nya skorna

Igår var det lite av en typisk grabbkväll hemma hos en polare. Metal-musik, Family guy och öl. Blev sen en öl till på bishop arms och sen en på Stallyktan. Var hemma strax efter midnatt och morgonen kom onödigt tidigt tyckte jag   :-)
Dock var det nödvändigt att kliva upp för vi hade ju bestämt dagens körschema sen länge.
FM: löpning vid klubbstugan. EM: trädgårdsmässan på conventum.
Dagens träning
Först sprang Sara och kontrollmätte mtb-slingan som med hennes garminklocka visade 5,4km. Är det någon med cykeldator som kan cykla och göra en dubbelkoll?
Under tiden hon sprang så var jag och Nora inne i klubbstugan och läste, åt mellis, gick omkring (fördrev tid alltså)
När hon anlände med lätta steg så blev det snart min tur att få provspringa mina nya salomonskor.
Det blev en rätt lång sväng som jag dock inte har någon distans på med jag var ute i 1h21 min. Dock tog det ca 25 min innan jag tyckte att mina steg kändes lika lätta som Saras hade sett ut. Kanske var det dagsformen, kanske berodde det på gårdagen.
Jag började att blanda lite på mtb-spåret men kom sedan över asfaltsvägen vid Mark. Lite stigar mot hångelplatsen där jag imponerades av greppet i skorna. I lera, över rötter och på sten. De slant inte på nåt.
In på Ekeby-Almbys motionsspår, kom ner bakom Fintlings nya kåk, Hjälmarsberg, in i hagarna inna jag kom ut vid Oset. Blev nya cykelbron vid Naturens hus, Rynninge och sen hem.
Jag hade känslan av att skorna är något bredare, rymligare vid framfoten. Ibland tyckte jag att foten rörde sig inne i skon. Liksom gled omkring lite. Vet inte om detta är bra eller dåligt men jag kände iaf inget obehag utan beskriver bara de känslor jag uppfatta. Det för mig nya Salomon-snörningen funkade bra men frågan är hur det fungerar när det blir slitet.
De få gånger jag körde asfalt idag så blev det även där en positiv överraskning. De dämpade riktigt bra även där och var sköna oavsett underlag.
Idag ar en sån där dag när pulsklockan och sändarbältet var osams. Hoppas jag vinner en ny polarklocka i de tre utlottningar som jag nu är med i :-)
En verklig motivationsvideo men min nya idol Killian.

Trädgårdsmässan är inte mycket att säga om. Den var lite sämre än fjolårets och jag hade inte gått dit om det inte hade varit för att jag fått två fribiljetter.
Vi har promenerat över stan i slowmotion, finfikat där sara lyxa till det med en ostbricka och ett glas rött. Den nya lite hälsosammare Ola tog en slät kopp kaffe och en lavendelskorpa.
Ikväll skall vi stänga av TV:n senast kl 21 och förhoppningsvis sova inom kort.
Imorgon är jag uppbokad som flyttkarl vilket tyvärr gör att jag missar klubbens första propagandatävling vid Kvarntorp. Men lycka till ni som deltar.

Kommentarer
Postat av: Peter Karlsson

Hej,



Jag heter Peter Karlsson och är en av deltagarna i Team Rynkeby Stockholm (ett av 17 lag från Sverige och Danmark) som cyklar till Paris i sommar och nu under våren samlar in pengar till Barncancerfonden.

Alla deltagare har själva bidragit med 15 000 kronor för att alla pengar vi samlar in verkligen ska gå till Barncancerfonden.



Hjälp oss gärna genom att berätta om oss på din blogg, och länka gärna till vår insamling som finns på:
www.barncancerfonden.se/10956



Länka gärna även till vår Facebook-sida:

www.facebook.com/TeamRynkebyStockholm2012



och blogg:

www.team-rynkeby.se/Blog.aspx?ID=3687



Läs gärna mer om oss här (pdf)

http://extranet.team-rynkeby.se/media/files/Team%20Rynkeby%20-%20PR-presentation_14536.pdf



och på www.team-rynkeby.se



Kort fakta om Team Rynkeby:

Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsinitiativ som syftar till att samla in pengar till Barncancerfonden i Sverige och Børnecancerfonden i Danmark. 2011 samlade Team Rynkeby in 13 Mkr i kampen mot barncancer.

Varje sommar i juli cyklar 600 personer från Danmark och Sverige för att stödja barn med cancer och deras familjer. Under året deltar cyklister i olika team för att samla in sponsorpengar och arrangera olika events. Under året tränar även de olika teamen tillsammans som förberedelse inför cykelloppet till Paris.

Deltagarna i Team Rynkeby Sverige är motionscyklister, kvinnor och män, i alla åldrar med vitt skilda yrken, utbildningar och bakgrund. Deltagarnas olikheter och deras geografiska spridning i Danmark och Sverige gör det lättare för Team Rynkeby att sprida budskapet om insamlingen för barn med cancer och deras familjer.



Tack för att du hjälper oss i kampen mot barncancer!



Hör gärna av dig ifall du har några frågor eller undrar över något annat.



Med vänliga hälsningar

Peter Karlsson

[email protected]

2012-04-01 @ 11:19:33
URL: http://motvatternrundan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback