köpa på hög

Igår var en effektiv dag samtidigt som det var en väldigt lugn dag, beroende på vad man syftar på.
Under några timmar så handlade jag o Nora en del prylar till hemmet samtidigt som det damp ner en sak i brevlådan som jag beställt dagen innan.
Väldigt motiverande läsning som jag bedrev på balkongen med en kopp kaffe när lillskiten sov. Jag blev så sugen på att springa så idag blir det ett specialpass till kvarntorpshögen för att jaga höjdmeter.
Några andra saker som köptes var ett fint litet bord till balkongen. Ett slags miniatyrbord av det bord som vi sitter vid fast detta var till för att ställa t.ex en blomkruka på.
Sen hade ju butiken Kjell & co premiäröppning på drottninggatan med vissa erbjudande som lockade mig & Nora att stå i kö. Dels sålde dom en datamus för 49 kr som har 5 programerade knappar istället för den som vi hade innan som bara hade 3. Sara har nämligen saknat att ha en "bakåt"-knapp när hon jobbar (slösurfar). Sen köpte jag en trådlös websändare/mottagare så nu kan jag köra webradio (oftast bandit) från datorn och poppa ute i vardagsrummet på stereon. Gött mos!
Gårdagens träning
Jag o Saris skulle ju trampa lite mtb ihop då morfar skulle vara barnvakt nån timme. Vi startade med lite grusvägar vid oset, trampade förbi länkarna om ni vet var det är, svängde av vid Carlsson Ranch så jag fick visa lite nya finfina stigar. Sen visade jag var Johan (hans blogg lever igen!!!!) ska bygga sitt nya playboy mansion, vi trampade sen lite utvalda stigar mot Ljungstugan så jag fick sätta upp en infolapp på den perfekta INFO-skylt som jag väntar på ska bli nergrävd igen.
Snodd bild. Tack Johan.
Uppe i Markaspåren träffade vi en mtb-cyklist som köpte sin första mtb (grön/svart TREK) i måndags och hade cyklat varje dag denna vecka och nu började han känna av trötthet i ryggen. :-) Lockade honom med facebookgruppen och vuxenträningarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback