frukostrutiner

Jaha. Fan vad kassa cykelben man har då. Åtminstonde idag. Jag är bra skitsofren (rätt stavat jag vet) när det gäller min fysiska cykelform. Ibland känns den bra. Ibland känns det kaaaast men överlag är den nog svagt sjunkande helt enkelt.
Idag pressa jag in ett stresspass i sörbys slalombacke. Ahhh minns dom tiderna (typ 2011) när man körde 10-12 ggr i den där backen innan man var nöjd.
Idag kändes den första intervallen bra. Nummer två blev jobbigare. Efter den fjärde var jag slut men tävlingshjärnan är ju van sedan barnsben att pressa sig så det blev en femte gång oxå. Fan vad slut jag var sen.
Rullade bort till Markaskogen och tänkte att där kunde jag väl pressa ur lite mer ur kroppen men tydligen fanns det bara halvljummen kräm kvar i benen för allt gick som i en seg dimma i skogen.
Var tillbaka vid dörren 1h 3 min senare.
Känns iaf gött att Martintrampar "bara" körde 4 ggr i backen igår och då fick han kliva av en gång :-)
Appropå Martin..
Jag tror att det är exakt så här han är på morgonen :-)
Imorgon lottas ytterligare 50 startplatser ut i AXA fjällmarathon i augusti. Vet åtminstonde en person som önskar sig vinna en plats.
Imorgon är oxå Sara fri från sin praktik och det firar vi med tvätt från kl 07:00 och sen får vi väl se vad dagen för med sig. vet dock att det är ett finfint erbjudande på glassbaren :-)

Kommentarer
Postat av: martintrampar

+2st på asfalt tills jorden snurrade av sin axel. Fick du nå sladd i leran elle höll du dig på det torra?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback