Djävulens övning: utfall

Igår gick vi till gymet jag och Nora. Som omväxling var det hon som flirtade med damerna på gymet och jag som tränade. Självklart!
Det blev lite mer ospecifik träning då man måste underhålla Nora lite och ibland avbryta nåt set men ändå: jag är så nöjd att man får, eller fick, vara på gymet med barnvagn. För när vi hade gymat i ca 20 min kommer receptionisten och säger att det numera är barnvagnsförbud där. Men det sa hon inte när vi passera henne vid entrèn??
Jag är inte den enda som håller på och mailar till den gymansvarige för att försöka få till en lösning på detta.

Gårdagens träning
Benböj, marklyft, bålträning i flera övningar och naturligtvis (tyvärr) utfall. Jag visste redan när jag tog i dom 14kg tunga hantlarna och började med utfallen att det skulle jag få fan för. Det kom smygande igår kväll och håller nu på att gå över från stelhet till smärta. Måste vara en sån supereffektiv övning de där.
Låter nu i efterhand som jag inte hann med så mkt men vi var där i dryga timmen iaf.
Nora visade ett antal trötthetstecken nu på förmiddagen så vi tog en promenad. Hon brukar då ganska snabbt somna i vagnen trots att hon gärna vill sitta upprätt och kolla på allt som händer. Idag däckade hon bokstavligen ändå.
Hon sov alltså så här :-)
Gårdagens lilla bjudning
Jag var inbjuden till Örebro föreningsråds årsmöte. Jag skulle nämligen få "pris". En fin utmärkelse som slår alla mina prestationspriser från de jag cyklat mig till. Detta pris var ett diplom, blommor och ett stipendium för att jag utsetts till Årets ledare. Den motivering som lästes upp var fin och jag tog verkligen till mig av den och den var som ett stort tack och bevis för att jag ställer upp på föreningen Almby IK.
När jag kom dit blev jag överraskad över de ca 80 personer som var i den stora lokalen som hade både scen och mikrofon. "oj ett perfekt tillfälle att göra bort sig" tänkte jag :-)
Tror inte jag gjorde det.
helgen
Hoppas på att springa imorgon med Örebro AIK och sen cykla med snuskgubbar på söndag.
Ps. Den där artikeln om att torsdagar är bästa dagen för sex som jag nämnde för en tid sedan...... Den måste vara sann.

Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

Men för helvete OLA, alla dagar är knullvänliga...du som är jätte gammal borde väl veta det....skäms ! :P



Trevlig Helg !



//Mamma Milla


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback